|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#81 |
|
Los Modeleros
|
Zgadzam się z OmeNem, Peter, stworzyłeś w swoim laboratorium kurę znoszącą złote jajka, gratuluję i czekam z niecierpliwością na to co jeszcze się wykluje
|
|
Reklama
|
|
|
#82 |
|
Member
![]() |
nigdy takiej pasji nie widzialem,miazdzaca robota
|
|
|
#83 |
|
Bomber Member
|
bbandi: i tylko czekają żeby ustrzelić messerschmiciaka
![]() OmeN2501: hhehe, akurat nie to było moją intencją. Po prostu od paru lat marzyłem, żeby przekuć moje stare malutkie szkice w coś bardziej realistycznego. Teraz to niesamowita frajda móc pokazać to wszystko co sobie wymyślałem i widziałem oczyma wyobraźni ![]() Co do shaderu to czy to wystarczy? :http://img192.imageshack.us/img192/5470/material.gif Loozack: Przede mną jeszcze sporo obrazków Piterku - sporo było interesujących nalotów. W międzyczasie będę kończył Stirlinga A Lanc chyba dostał rolę w filmie wojennym Ale na razie o tym - sza ![]() Eden-3d - ogromne dzięki Stary, to niesamowicie budujące słowa.
|
|
#84 |
|
Member
|
NARESZCIE. Myślałem, że to już nigdy nie nastąpi.
Piotr Gratulacje, za model, textury i fantastyczne obrazy z jego udziałem. Pozdrawiam i czekam na następne ARCYDZIEŁA. Waldek |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Dziadek zła karma
|
Gratuluję. W pełni zasłużone złoto. Trzymam kciuki za "międzynarodową" karierę pracy.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Member
|
Slow brak.... gratuluje bo tylko tyle mogę wykrztusić z siebie.
Bardzo inspirująca praca!!! |
|
|
|