|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 2D (Finished works 2D & WIP) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać prace 2D ukończone jak i prace w toku (WIP). |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#151 |
|
Member
|
dzieki wszystkim, zupdejtowalem portfolio pencilofdoom.com, jest tam trochę rzeczy z nowego Call of juarez. Jak coś nie tak ze stroną to dajcie znać jeszcze mam zamiar poprawić parę rzeczy. Pare przykładów.
![]()
Last edited by oDD; 06-07-09 at 18:05. |
|
|
|
Reklama
|
|
|
#152 |
|
Member
![]() |
Masz bardzo ładne prace, jednak zastanawia mnie jedna rzecz w ostatniej. Czy postacie są poprawnie rozłożone w przestrzeni? Może się mylę, ale wydaje mi się, że albo te na pierwszym planie są zbyt małe, albo te na dalszym (jak chociażby postać stojąca w czarnej kamizelce) są zbyt duże. Jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić, ale wzrost postaci idzie chyba według perspektywy? W ogóle chyba perspektywa leży (patrząc na lampiony). Czy wszystkie przedmioty idą z punktu zbiegu?
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Member
|
Powrzucaj też te co masz w portfolio man, wogole różowy robot wymiata :p
|
|
|
#154 |
|
Member
|
To Ty pracowałeś przy CoJu?
|
|
|
|
|
#155 |
|
Member
|
trochę lokacji więcej
![]() Copyright Techland ![]() Copyright Techland ![]() Copyright Techland ![]() Copyright Techland jakieś propozycje na kolorystyke etapu ![]() Copyright Techland Last edited by oDD; 07-07-09 at 18:43. |
|
|
|
|
#156 |
|
Member
|
podziemna swiatynia: ogulny zarys, obiekty do niej i sufit
![]() Copyright Techland ![]() Copyright Techland ![]() Copyright Techland ![]() Copyright Techland ![]() Copyright Techland Last edited by oDD; 07-07-09 at 18:43. |
|
|
|
|
#159 |
|
Member
![]() |
widze ze cale forum pracowalo nad ta gierka 0_o buhahahaha. tez fajne :) Choc ja czekan na red dead redemption :)
|
|
|
|
|
#160 |
|
Błędy to droga do prawdy
|
Jezu...co kolejny to fajniejsze rzeczy wrzuca...o_O
|