|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 2D (Finished works 2D & WIP) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać prace 2D ukończone jak i prace w toku (WIP). |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Member
|
Cool Of Whoarez Bound In Blood - takie tam
Widzę że modne w tym sezonie kowboje to i ja porysuję.
Jako że wpadłem do knajpy późno to nie było już co rysować. Więc projektowałem np. kolorystykę w milionie wariacji. Albo meksykanin na tysiąc sposobów. Wszystko Copyright by Techland, Yo! ![]() Shot at 2009-07-06 Na posdtawie rysunków Konrada Czernika ![]() Shot at 2009-07-06 Tego szło w setki, wybrałem ociupinke ![]() Shot at 2009-07-06 ![]() Shot at 2009-07-06 ![]() Shot at 2009-07-06 ![]() Shot at 2009-07-06 Tego też było dużo więcej. Daję tylko wycinek ;D ![]() Shot at 2009-07-06 ![]() Shot at 2009-07-06 ![]() Shot at 2009-07-06 ![]() Shot at 2009-07-06 ![]() Shot at 2009-07-06 Kooperacja z Grzegorzem Przybysiem ![]() Shot at 2009-07-06 I szkicyków parę ![]() Shot at 2009-07-06 Jak poskanuje i poskładam to dorzucę trochę szkicy panów z pistoletami i na konikach Last edited by Tortur; 07-07-09 at 13:37. |
|
|
|
Reklama
|
|
|
#2 |
|
Konformistyczny Indywidualista
|
super moc zobaczyc ile roboty jest wkladane w taka produkcje. Swietne te wariacje postaci.
|
|
#3 |
|
Member
Miasto: Warszafa
![]() |
Ogulnie bardzo fajnie ...tylko te obrazki wielkości znaczka pocztowego słabo się ogląda, jak byś dał większe było by gites
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
To wszystko to samo w innych kolorach. Wrzuciłbym ale byłoby tu śmieciowisko :)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
Miasto: Bydgoszcz
![]() |
ale tą kopalnie to mógłbyś dać większą :D
|
|
|
#6 |
|
Błędy to droga do prawdy
|
Przegiołeś...staary.
Nawet nie sądziłem, że wykonujecie tyle wariacji jednej postaci...A może wkurzałes dyrektora kreatywnego (czy kto tam nad wami stoi). Czy może nudziło sie w pracy? ]:-> Pozdro
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Kopalnia to screen z gry. Ale klient to nasz pan więc:
1. duża plansza z malowanym miasteczkiem 2. kopalnia duża 1 kopalnia duża 2 i w bonusie :) ![]() Shot at 2009-07-06 |
|
|
|
|
#8 |
|
Member
Miasto: Bydgoszcz
![]() |
Tak mi sie właśnie zdawało że z gry dzięki :)
|
|
|
#9 |
|
Czyli jednak
|
Nie no widać, że fuszerka. Pokazane koncepty z różnymi kolorami ale pozy te same. Myślę, że to jest photoshopowane, mogę powiedzieć tak bo widzę te piksele i dlatego, że widziałem nie jednego photoshopa w moim życiu.... ;)
Super fajnie, że to wrzucasz, ile to pracy. Słodki Jezu!
|
|
|
|
#10 |
|
Błędy to droga do prawdy
|
Gdzieś już ten tekst widziałem o_O
|