|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz jako przeczytane |
| Galeria 2D (Finished works 2D & WIP) Jest to miejsce gdzie możecie zamieszczać prace 2D ukończone jak i prace w toku (WIP). |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#71 |
|
Member
|
Last edited by Thx; 19-03-10 at 06:57. |
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
#72 |
|
1x
Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale Cie wzielo :) Istna pasja ;)
XI dla mnie troche zalatuje parodią. Moze przez spojrzenie i uklad glowy (nie widac do konca co sie dzieje z oczami), moze przez jakis brak dramatyzmu w swietle. Twarz w IX ma nieco "fraglesową" anatomie. Troche razi. Tak zwracam uwage, bo jak dla mnie te dwa obrazki troche odrywaja sie w nastroju od monumentalnej reszty. |
|
|
|
|
|
#73 |
|
CG junkie
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi w XI właśnie spodobał się układ głowy - jakby obserwował siebie z dystansu - jakaś Duma bije z tego gestu.
|
|
|
#74 |
|
Member
|
..dzieki sly (lubie dystans i trzeźwość patrzenia)
leander pewnie masz rację, ponieważ uciekam od fotograficznego realizmu na wszelakie sposoby,więc zagrożenia takie jakie opisujesz najczęściej czyhają na autora. Ja trzymam się jednego, unikać karykatury: karykaturalnych gestów, przedstawień etc. jak to się nie udaje to lipa, |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Member
![]() |
Kurcze, masz rację - ale jednak jacy jesteśmy różni. Dla mnie przez to właśnie jest najlepsza z całego cyklu.
Za to nowa wersja VI wydaje mi się dość... hmm... grzeczna. Nie obraź się, ale jak nie Twoja, Thx.
|
|
|
|
#76 |
|
Member
|
Co za oko SBT77, szacun...więcej dodam: akademicki lanszaft (osobiście: odpust dla arystokracji).
...w oprawie młodej polski) fe .......XIII......... ![]() ![]() wyciszyłem calość
Last edited by Thx; 20-03-10 at 10:05. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Member
|
To jest rzetelna robota. Nie ma morderczej pracy fotek, filtrów i trybów mieszania.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Member
|
Ta draperia u Ciebie jest cudowna. Godzinami mogę na nią patrzeć, aż nie chce się wierzyć ile takiej musiałeś namalować i narysować w życiu żeby tak swobodnie ją teraz kreować z wyobraźni. Cały projekt drogi krzyżowej na swój sposób ciekawy, ale nie chciałbym raczej nigdy ujrzeć takiej formy w kościele, już sztuka sakralna zbyt daleko odeszła od swery sacrum.
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Member
|
|
|