× nie × nie:  0
Na fronta! Na fronta!:  0
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Adobe Photoshop CC 2018

  1. #11
    Been Through the Mill
    Awatar Nezumi
    Dołączył
    Oct 2006
    Lokalizacja
    Ciudad de Mexico
    Postów
    4502
    Podziękowania

    Domyślnie


    Reklama widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników
    Cytat Zamieszczone przez deshu Zobacz posta
    Wiedziałem że Nezumi będzie się cieszył, jak przeczytałem o symetrii:) Czekasz na to od ponad dekady, co?:)
    No. I teraz jak sie przesiadlem na Affinity (ktore tez nie mialo i nie ma symetrii lol) to dodali to w Shopku zlosliwcy :D Jak dodadza jeszcze tabelki porzadne kiedys w illustratorze to na prawde zaczne sie zastanawiac nad powrotem.
    Bardzo fajny updacik. Choc slyszalem tu i owdzie o jakims bugu zwiazanym z altem ale nie zglabilem tematu bo na razie PS nie uzywam.
    “There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.”
    ― Ernest Hemingway
    Podziękowania deshu podziękował

  2. #12
    Member

    Dołączył
    Nov 2008
    Postów
    1536
    Podziękowania

    Domyślnie

    Nie wiem czy czegos nie popsulem, ale w ps 2018 mam tragiczne lagi brushy i co chwila jest problem z czytaniem czulosci nacisku rysika...

  3. #13
    Member
    Awatar Imperator
    Dołączył
    Sep 2009
    Postów
    394
    Podziękowania

    Domyślnie

    dzięki za informacje jamnique i SBT77 właśnie miałem pytać czy już się znalazł jakiś odważny ryzykant i przesiada się na premierę a nie bezpiecznie po miesiącu czy dwóch :)

    update win10 też mi system skaszanił, na szczęście użyłem punktu przywracania systemu i jakoś działa, tzn da się pracować ale wiele rzeczy się sypie, domęczę aktualne projekty i format - akurat na threadrippera się przesiadam więc i tak bym musiał system na czysto stawiać :)
    eh win 8.1 to był bardzo dobry system a 10tka to pewnie nigdy nie będzie działała jak trzeba, ponad 2 lata po premierze i nadal dziadostwo :/
    przypomnę tęperełkę :) https://www.youtube.com/watch?v=3spnGnavWFg

  4. #14
    Been Through the Mill
    Awatar Nezumi
    Dołączył
    Oct 2006
    Lokalizacja
    Ciudad de Mexico
    Postów
    4502
    Podziękowania

    Domyślnie

    @Imperator - gratki z powodu threadrippera ;) Tez sie nosze z zamiarem przesiadki na jakiegos Ryzena ale na razie sie przeprowadzam i kaska poszla sie kochac... Ja dalej siedze na siodemce. Wszystko mi dziala jak nalezy a dziesiatka nie pokazala niczego czego bym potrzebowal. W koncu bedzie sie trzeba przesiasc ale odkladam to jak tylko sie da. Kafelki duperelki, jakies gadzeciki ale nic czego bym potrzebowal do szczescia. Pewnie jakies tam optymalizacje zaszly, ale kiedy pojawiaja sie te duze updaty to slysze wiecej o problemach niz o pozytywach.
    “There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.”
    ― Ernest Hemingway

  5. #15
    Member
    Awatar Imperator
    Dołączył
    Sep 2009
    Postów
    394
    Podziękowania

    Domyślnie

    No I stało się, dzisiaj system nie chciał się uruchomić, blokował się na oknie logowania, kilka godzin z nim walczyłem I w końcu się uruchomił ale posypał błędami, częsc programów nie działa w tym chrome I siedzę teraz na edge :D
    Fall update, fail indeed:/

    I jeszcze niemiecki amazon po dwóch dniach anulował mi zamówienie threadrippera I zablokował konto bo podejrzewał, że ktoś mi konto ukradł I zamówienie na kilka tys zrobił :). Teraz threadripper jet droższy niż kilka dni temu a dostawa zamaist na ten poniedziałe- wtorek jest planowana na następny piątek -poniedziałek!
    Dzięki windowsie! świat mi się wali I nie wiem co teraz zrobić stawiać system I po kilku dniach znowu stawaić system czy rzucić to wszsytko I jechać w Bieszczady :)

    https://9gag.com/gag/aADZDK2

  6. #16
    member of
    Awatar olaf
    Dołączył
    May 2009
    Lokalizacja
    szczecin
    Postów
    9732
    Podziękowania

    Domyślnie

    Wyslij klientom maila, ze z przyczyn technicznych projekty w tym tygodniu robisz w paincie. Paint chyba działa?
    nosiłem kalesony zanim było cool

  7. #17
    Member
    Awatar wujek_kane
    Dołączył
    Mar 2002
    Postów
    560
    Podziękowania

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Imperator Zobacz posta
    czy rzucić to wszsytko I jechać w Bieszczady :)
    O to to! Jaką masz wersję windowsa? Ja mam insider preview (załącznik) i zero problemów, ale przy którejś aktualizacji miałem niezłe atrakcje jakiś czas temu (może to ta, która Tobie właśnie weszła?)
    Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć) Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć) Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	win.PNG
Wyświetleń:	19
Rozmiar:	10.0 KB
ID:	104472  

  8. #18
    member of
    Awatar olaf
    Dołączył
    May 2009
    Lokalizacja
    szczecin
    Postów
    9732
    Podziękowania

    Domyślnie

    BTW Protip - win10 nie aktualizuje się jeżeli hotspotem jest urządzenie mobilne (i system je rozpozna jako urz. mobilne) ;)
    nosiłem kalesony zanim było cool

  9. #19
    Member

    Dołączył
    Nov 2009
    Lokalizacja
    Warszawa
    Postów
    301
    Podziękowania

    Domyślnie

    Olaf, nawet kiedy jest się też jednocześnie połączonym po kablu?

  10. #20
    member of
    Awatar olaf
    Dołączył
    May 2009
    Lokalizacja
    szczecin
    Postów
    9732
    Podziękowania

    Domyślnie

    Tego nie wiem. Testowałem jedynie z mobilnymi hotspotami bez konfiguracji z kablem.
    nosiłem kalesony zanim było cool

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •