× tak × tak:  0
× nie × nie:  0
Na fronta! Na fronta!:  0
Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 456789
Pokaż wyniki od 81 do 89 z 89

Wątek: Błąd na forum? - 2010

  1. #81
    Blender&Houdini

    Dołączył
    Feb 2014
    Postów
    1289
    Podziękowania

    Domyślnie


    Reklama widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników
    ja ostatnio wchodzilem z telefonu to było git :D

  2. #82
    member of
    Awatar olaf
    Dołączył
    May 2009
    Lokalizacja
    szczecin
    Postów
    9730
    Podziękowania

    Domyślnie

    siema, od kilku dni jak wejde sobie w 'dzisiejsze posty', to strona nadal się ładuje - kręci się kółko i po minucie mi się włącza wiatrak w lapku. wszystkie inne podstrony są ok.
    nosiłem kalesony zanim było cool

  3. #83
    Max3D.pl
    Awatar Adek
    Dołączył
    Mar 2002
    Postów
    10763
    Podziękowania

    Domyślnie

    podaj link o ktore chodzi? Bo sa ostatnie posty i nowe posty.
    edit: ok. w menu. mam. to sa wyniki indeksowanych postow (baza ponad 1.5gb). Ostatnio byly problem z indeksami (przez co byly chwilowe przerwy). To moze byc cos z tym zwiazane. Sprawdze (chociaz u mnie bez problemu dziala teraz)
    adek | grafika | Śledź nas na: Twitter: twitter.com/max3dpl Facebook: www.facebook.com

  4. #84
    ¡Ay, caramba!

    Dołączył
    Mar 2007
    Lokalizacja
    Łódź
    Postów
    2153
    Podziękowania

    Domyślnie

    Takie pytanko - kiedyś miałem zasubskrybowane kanały rss co do ostatnio utworzonych tematów. Teraz nie widzę w ogóle opcji śledzenia rss tutaj na forum. Źle szukam czy nie ma?

  5. #85
    member of
    Awatar olaf
    Dołączył
    May 2009
    Lokalizacja
    szczecin
    Postów
    9730
    Podziękowania

    Domyślnie

    Szybkie menu > Dzisiejsze posty. Link podać ciężko, bo to tylko 'searchid='
    Niemniej problem pojawił się też w poszczególnych tematach.
    nosiłem kalesony zanim było cool

  6. #86
    Member
    Awatar velendil
    Dołączył
    Apr 2010
    Lokalizacja
    Warszawa
    Postów
    291
    Podziękowania

    Domyślnie

    Nie dzialaja rekomendacje ?

  7. #87
    Member
    Awatar Lucas
    Dołączył
    Apr 2002
    Lokalizacja
    Warszawa
    Postów
    2277
    Podziękowania

    Domyślnie

    Nie wiem czy to błąd czy zamierzona autokorekta ale przy zakładaniu (i próbie edycji) tematu w dziale WIP jego tytuł, który celowo napisałem dużymi literami, został automatycznie zamieniony na małe litery (RWD stało się Rwd). Niby drobiazg ale trochę drażni;)

  8. #88
    Member

    Dołączył
    Oct 2017
    Postów
    1
    Podziękowania

    Domyślnie

    Dobry dzień, nie mogę wgrać avatara. Zalecenia co do wielkości spełnione. Próbowałem jpg, gif, nie wchodzi. ;/

  9. #89
    Member
    Awatar Ajgor
    Dołączył
    Jun 2002
    Postów
    880
    Podziękowania

    Domyślnie

    Witam.
    Od jakiegoś czasu nie mogę zmienić swojego podpisu na forum. NIBY wszystko działa, ale jak już kliknę "Zapisz podpis", pojawia się pusta biała strona i tylko tekst błędu "Internal Server Error". Czy tylko ja tak mam? To samo jest we wszystkich przeglądarkach.
    --
    Pozdrawiam.
    Ajgor.
    http://bandtamp.wix.com/tamp - Strona mojej rock'and'rollowej kapeli

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 456789

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •