Zobacz pełną wersję : Forum mi się schszaniło :(((



Sharp
10-04-03, 14:04
Już od dłuższego czasu czasu robi mi się taki zonk:
Jak jestem zalogowany to nie moge wejsc do mojego osobistego panelu bo go nie ma ,nie ma tam nadole tej legendy co jaki post oznacza(te liściki np. \"Nowe posty od czasu ostatniego wejścia\" itp ale to drobnostka...) i naważniejsze to nie moge dodawać postów! Tzn. robie np. \"new topic\" pisze sobie coś ale tam, gdzie poinno być przycisk \"post new topic\" i obok \"zredaguj post\" nie ma prawie nic tylko takie puste zagłębienia...kurde! Ale naszczescie znalazlem rozwiazanie: mucze za kazdym razem przed wyslaniem posta wejsc w Explatorze w narzędzia->opcje internetowe->ustawienia->wyświetl pliki-> i wywalic wszystkie pliki stamtąd(robi mi się wtedy ze nie jestem zalogowany i jednoczesnie wszystko wokoło na forun jest tak jak powinno być), wtedy przy wysylaniu posta musze podac jeszcze mojego nicka i hasło i moge wtedy wyslac post(są te przyciski do wyslania) -jest to bardzo kłopotlwe zwlaszcza ze i tak caly czas nie mam dostepu do mojego panelu (nie moge dać zadnego obrazka do mojego nicka i nie moge zmieniac swojego nastroju i jeszcze kilku innych rzeczy)
Wiecie moze o co chodzi? Bo mnie to BARDZO denerwuje a wiadomo nie mogę zmienic nicka zwlaszcza ze biore udzial w bitwie.... moze administratorzy coś by na to poradzili... Bardzo proszę o pomoc (zwłaszcza administratora)! ! !

comix
10-04-03, 16:47
wydaje mi sie że jest to bład przeglądarki :) spróbuj usunąć pliki cookies oraz całą zawartość trybu offline... jeżeli nie pomoże zadzwoń do adka :D hehe on ci napewno pomoze - wkońcu admin :)
pozdroo

saygon
10-04-03, 17:52
pierw poprobuj samemu,a jak nie wyjdzie to napisz do Adka. ale to mi na błąd przeglądarki wyglada, bo inaczej to wszyscy mieliby te same objawy.

Sharp
10-04-03, 18:24
Tzn mam usunąć wszystko z katalogu Cookies w katalogu Windows?- tak zrobiłem i to samo się dzieje. Gdy loguje się na innych kompach dzieje się dokładnie to samo(sprawdzałem gdzieś tak na 3 kompach)
No to co mam teraz zrobić? - iść z tym do Adka?

saygon
11-04-03, 11:32
hmm, moze cos w opcjach pokombinowaleś, bo szczerze to mi sie nic zlego nie dzieje.

Adek
11-04-03, 14:33
Dokladnie. Musi byc to jakis problem lokalny. Cookie to podstawa - najpierw je wywal i pamietaj - na forum wchodz przez link www.max3d.pl a potem klikasz forum ...

aby domena na poczatku byla \"www\".max3d.pl ... tak cookie sa ustawione ...

Czasami tez sie cos miesza z themsami ... zmienie Ci skorke forum na standardowa bo byc moze to jest tego problem ...

Sharp
11-04-03, 16:00
No więc wywaliłem wszystkie pliki z katalogu Cookies (wszystkie jakieś pliki tekstowe oprócz pliku \"index.dat\" ,którego nie mogę usunąć)
I nic się nie zmienia...tyle, że jak wspomniałem już wcześniej logowałem się na tylko na moim kompie lecz również na kompie w szkole ,u kolegi i gdzieś tam jeszcze... więc nie sądzę że to może być jakiś problem lokalny... a więc co teraz? Na forum wchodzę dokładnie tak jak napisał Adek, więc o co chodzi? Czy zmiana skórki coś pomoze????