Zobacz pełną wersję : zlozenie obrazków *.tga do filmu



max_1989
05-10-05, 18:49
Tak jak w temacie mam pytanie jak to złożyć za pomocą Adober After Effect?

Tomek Kosiorek
05-10-05, 19:18
jesli maja numeracje to wystarczy przy imporcie footagea zaznaczyc "sequence".

illy
05-10-05, 19:22
virtualdub? darmowy :)

Fatum
12-10-05, 14:12
jesli chodzi jak zlozyc tga. w całość to moim zdaniem najlepszy jest Video Mach 2.7.2 i bardzo prosty w obslodze :D

max_1989
12-10-05, 17:39
Problem rozwiązałem adobre premiere pro, bez problemowo się w nim robi :). Wszystkim polecam ...