Zobacz pełną wersję : Prblem z glosowaniem



cochise
27-07-03, 14:05
Od jakiegos czasu mam pewien problem, otoz nie moge wziac udzialu w zadnej ankiecie, kiedy wchodze to tak jabym juz oddal glos. Isnieje prawdopodobienstwo ze ktos z mojej sieci lokalnej po prostu glosuje przede mna i tak sie zastanawiam czy nie istnieje jakas alternatywna metoda rozrozniania jaki komp glosowal a jaki nie.

Adek
28-07-03, 08:26
hmm...

pierwszy raz spotykam się z tym problemem ...

nie ma to raczej związku z siecią ... glosowanie zalezne jest od usera ...

boowa
28-07-03, 20:05
a nie od IP?... bo czasami mam ten sam problem

ronin
28-07-03, 20:26
może jesteście niezalogowani. Wtedy ankieta wygląda jakby sie juz glosowalo.

boowa
28-07-03, 20:54
HMMM jestem stale zalogowany :)

Adek
29-07-03, 09:18
hmm... naprawde nie wiem co może być przyczyną :(

Adek
29-07-03, 09:19
postaram sie połatać forum wkrótce ...

Eko
31-07-03, 19:41
ja mam troche inny problem z glosowaniem. Moze nie jest to problem tylko jakas wada. CHodzi o to ze po zaglosowaniu slupki po prawej sa minimalnie krotkie i tej samej dlugosci (wszystkie). Tak chyba nie ma byc?