Zobacz pełną wersję : max3d.pl nie działa:(



KAIN
20-09-03, 12:12
Pisze w imieniu loozack\'a który ma problemy z wejsciem na strone max3d.pl i na forum. Po prostu mu nie działa. Czy mozna mu jakos pomóc i po której stronie jest wina?? U mnie max3d.pl na 10 właczeń wchodzi najwyzej 4 razy a na forum to juz nie mówie:( HELP!!;(

pozdro
KAIN

rebuzz
20-09-03, 21:20
mam ten sam problem

leander
20-09-03, 22:44
To jakieś modernizacje sieci POLPAK (tpsa). W każdym razie też 2 dni miałem wolne od forum, a teraz w kratke chodzi.

Tu jest info: http://www.tpnet.pl/

[Post został wyedytowany: 21-9-2003 by leander]

Swietlik
20-09-03, 23:15
Oj ciężko a teraz to jak słoń chodzi, i czasami pozwoli mi posta wysłać. :P

Adek
22-09-03, 07:59
Witam,

Pisze z uczelni. Ja też z domu od piątku nie mogłem się połączyć. Cóż. Bardzo mnie to irytuje ,ale co zrobić. Miejmy nadzieję ,że TPSA upora się dziś z problemami. Proszę. Dajcie znać czy już u Was chodzi strona!

Tomek Kosiorek
22-09-03, 08:04
chodzi!!:)

Adek
22-09-03, 10:10
a nie chodziła u Ciebie?

U niektórych działała ... ciągle w kilku miejscach w Polsce nie chodzi :(

Swietlik
22-09-03, 11:50
U mnie jest fatalnie, czasami sie uruchomi, ale i tak się równo sypie :P

Adek
22-09-03, 11:51
no czekamy aż panowie z TPSA naprawią ten problem :/ :(

Adek
22-09-03, 14:12
teraz zaczęło działać ... :)

KAIN
22-09-03, 20:27
brawa dla tepsy:) Chyba piewszy raz cos zrobili;)

pozdro
KAIN

RenholdeR
04-10-03, 18:09
od tej duzej awari nie wyswietla sie grafika w niektorych dzialach, niektore strony sie nie laduja, niektore laduja sie puste, niektore wcale no i chodzi to o wieeeele wolniej niz kiedys:-( a posty edytuja sie raz na 5

KAIN
04-10-03, 20:17
Co do pretkosci to sie zgadzam chodzi brdzo wolno :( Ale cuz da sie wytrzymać;)

pozdro
KAIN

Swietlik
04-10-03, 20:51
Ale nie gdy ktoś ma 720 kb/s !!
Chyba zadzwonie do panów z telekomunikacji.

Lucas
04-10-03, 21:34
U mnie wszystko się ładuje szybko i wpełni (chyba nawet szybciej niż zazwyczaj:))

[Post został wyedytowany: 4-10-03 by Lucas]

KAIN
10-10-03, 22:58
Dzisiaj przez 4h nie mogłem prakrtcznie wchodzić na max3d.pl i forum:(

pozdro
KAIN

Adek
10-10-03, 23:25
hmm... nie byl to raczej problem serwera Gry-Online.pl. Moze cos na Twoich laczach?

Swietlik
10-10-03, 23:28
chyba trzeba sie bedzie przyzwyczić, czy ta tronka już nigdy nie będzie chodzić jak trzeba :(

dr Ug
11-10-03, 00:07
U mnie caly dzien smiga, wiec to nie moze byc wina serwera. Przyjrzyj sie raczej swojemu laczu.

KAIN
11-10-03, 09:57
Originally posted by Adek
hmm... nie byl to raczej problem serwera Gry-Online.pl. Moze cos na Twoich laczach?

Tak prawdopodobne jak i nieprawdopodobne...;) (ktos to rozumie bo ja nie;))
Mam DSL 512 rozdzielone na 5 osób, praktycznie wiara nic nie sciąga z netu i mam cały czas dobra predkość, stronki smigały a tymczasem max3d.pl i gry-online.pl jakoś nie chciały wchodzić itp. Zaznaczam że kumpel na neo+ miał ten sam problem:( z powyzszymi stronami...:(


pozdro
KAIN

Adek
11-10-03, 10:44
może znowu tepsa dała ciała? Ale chyba nie ... po oglądalności mogę powiedzieć ,że stronka jak najbardziej działała wszędzie. Zazwyczaj kiedy stronka pada odbija się to na oglądalności tymczasem jest naprawde dobrze.

Może było na jakieś 10min jak tepsa coś kombinowała?
Ważne ,że już chodzi :)

leander
11-10-03, 14:37
Ja mam neo+ i dziala od dluzszego czasu. Ale z innego miasta, wiec pewnie te neostrady nie maja ze soba wiele wspolnego..

KAIN
11-10-03, 18:39
Świete słowa \"Ważne ,że już chodzi :)\";) Będe musiał chyba sie przyzwyczaić... :]

pozdro
KAIN

Swietlik
11-10-03, 18:59
Jakoś mimo że to tpsa to nie nażekam na tą neostrade, naprawde wspaniale mi chodzi, ale jednak forum mi się sypie.
Teraz jest ok, ale ciekawe jak długo, słyszałem że zmieniali urządzenia polpaku tylko czy oni to skończyli ??