Zobacz pełną wersję : kodowanie znaków na forum



Anonymous
03-11-02, 17:09
forum ma zle ustawione kodowanie znakˇw i sie pieprza polskie czcionki

marcoos
03-11-02, 18:48
kodowanie wogˇle chyba nie jest ustawione, wiŕc przegl▒darka je┐eli jest ustawiona na auto to wybiera sobie sama kodowanie Windows, a jak kto ma rŕcznie ustawione na europŕ ce ISO (czyli obowi▒zuj▒cy standard) to ma wtedy kodowanie ISO, st▒d cz੠postˇw w ISO a cz੠w kodowaniu Windows, tak czy inaczej zawsze mo┐na pisaŠ bez polskich liter :)

Adek
04-11-02, 08:22
Ustawcie kodowanie przegladarki na WINDOWS

Widok>Kodowanie>Europa Žrodkowa (Windows) i wszystko powinno byc ok ...

saygon
04-11-02, 19:33
mam wg ustawie˝ adka a dalej posty Gothama maja u mnie zamiast polskich mam znaczki, a mozna bez polskich ale dlaczego skoro mo┐e byŠ z polskimi??

Adek
05-11-02, 11:05
To jets fakt. Znaczy sie u wszystkich widze polskie literki procz Gothama. U niego tylko nie ma polskich znakow. Moze nie uzywa IE albo jeszcze innego dziwnego kodowania ...

Bacry
05-11-02, 12:21
O co tyle ha│asu. I tak ka#dy zrozumie co jest napisane. #[email protected]%@%.:)
Pozdrawiam pisz▒cych inaczej:)
Bacry

Wojciech Daszczyk - PROF
05-11-02, 23:39
ja tam wole pisac bez polskich znakow .... wole sie pomeczyc ze sprawozdaniem przestawiajac sie spowrotewm na PL MODE :D dodajac pozniej kropki i kreski ...

saygon
08-11-02, 14:33
ja robie podobnie ale jak czytam czyjes to luie znaki polskie, ale samemu nie chce mi sie z polskimi pisac

Wojciech Daszczyk - PROF
08-11-02, 14:42
a komu sie chce wstukiwac alt plus costam costam ....

saygon
08-11-02, 14:48
w teorii to trzeba walczyŠ z lenistwem, lae komu sie chce....

saygon
27-11-02, 13:30
a jakie kodowanie ustawic w operze?? bo nir moge znalesc tam kodowania srodkowoeuropejdskiego. przy windows i isosa tylko jakies cyferki. please help.