Zobacz pełną wersję : Problemy z forum!!! [ważne]



Adek
15-12-03, 16:17
Witam,

Mam nieprzyjemną informację niestety. Podczas optymalizacji tabel bazy mysql nastąpił błąd - tabela z załącznikami znajdującymi się na serwerze max3d.pl niestety uległa uszkodzeniu. Mimo prób nie udało się przywrócić jej stanu poprzedniego.

WSZYSTKIE INFORMACJE O UZYTKOWNIKACH, POSTY SA !

Forum chodzi zdecydowanie szybciej natomiast ... zniknely zalaczniki. Nie mam pelnego dostepu do serwera ,ale sytuacja ta mnie zmusza ,aby w przyszlosci nie bylo podobnych sytuacji dk dogadania się z administratorami serwera GOL w celu tworzenia czestych backupow.

Jesli ktos zamieszczal na forum obrazki w poprzez <img> wszystki jest na miejscu. Ta metoda jak widać jest skuteczniejsza.

Przepraszam wszystkich za ten błąd. Wiem ,że niektórzy biorący udział w bitwie zamieszczali na serwerze max3d załączniki - proszę o ponowne ich zamieszczenie na serwerze bądz umieszczenie na swoim ftp i dodanie poprzez IMG. Wiem ,że jest to problem ,ale nie dopuszcze aby ponownie coś takiego się powtórzyło.

Adrian Kajda

[Post został wyedytowany: 15-12-2003 by Adek]

kozioo
15-12-03, 16:19
A to w tym rzecz... Już myślełem, że tylko u mnie nie ma żadnych obrazków:(

Mateusz
15-12-03, 19:44
Kurcze, dziwnie teraz sie postuje... sporo tematow jest praktycznie do usuniecia... ale co tam...
WAŻNE ze bedzie juz tylko lepiej :)
kozioo: tak samo myslalem... :]

leander
15-12-03, 20:43
No, nasi ponieśli spore straty w tej batalii z wadą systemu :( Ciesze sie, ze ciekawsze prace zgrywam sobie na dysk..

Nimrod
16-12-03, 15:56
Cieszę się, że jest jescze max3d.pl gdzie trafia większość tych ciekawych prac :)

A wad systemu uniknąć się nie da :(, patrząc z drugiej strony, dobrze, że tylko tyle szkó narobiła :), bowiem mogło być o wiele gorzej

RenholdeR
24-12-03, 14:10
mi to nie przeszkadza bo u mnie normalnie wyswietla sie 1% grafiki z forum:(

leander
24-12-03, 14:31
RenholdeR: a jakie masz łącze?

RenholdeR
29-12-03, 17:54
zwykly modem, ale kiedys wszystko smigalo bardzo dobrze, bralem przeciez udzial w bitwie i zamieszczalem duzo grafy, a teraz... :-(

w kawiarence inetowej jest to samo

[Post został wyedytowany: 29-12-2003 by RenholdeR]

RenholdeR
07-01-04, 22:10
dzisiaj pierwszy raz od wielu tygodni wszystko dziala tak jak powinno:-)