Zobacz pełną wersję : Too many connections - again...



Loozack
29-01-04, 20:38
Witam, ostatnio znowu zaczęły się pojawiać problemy z połączeniami, strona nie zawsze się otwiera, gdyż wyskakuje komunikat o zbyt dużej ilości userów :(
mam nadzieję, że da się to jakoś zmienić :)

pozdrawiam [piwo]

dr Ug
29-01-04, 21:07
Proponuje sabotaz. Trzeba podpalic komputery tym dziesiatkom osob, ktore w tym samym momencie pragna wejsc na forum ;)

A tak serio - tez to zauwazylem. Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo.

Nimrod
29-01-04, 21:20
Święta racja, mam nadzieje ze sie da temu jakos zaradzic bo ostatnio coraz czesciej widze ten piekna biala strone z angielskimi napisami w lewym gronym rogu :(

Loozack
29-01-04, 21:42
Originally posted by DruG
Denerwujace, szczegolnie gdy sie wysmarowalo posta na pol strony, a wyskakuje error i wszystko przepadlo.

też mi się to zdarzało, więc teraz za każdym razem jak napiszę jakiegoś posta to profilaktycznie klikam ctrl+c :) jak coś się rypnie to tylko \"wstecz\" i ctrl+v :D

ehh, jaki ja mondry jezdem [cfaniak]:P

kozioo
29-01-04, 22:58
Cfaniak, po prostu cfaniak:D A te błędy to troszke wkurzające. Jestem za propozycją Druga. Tylko potrzebujemy adresy tych osób;)

Loozack
29-01-04, 23:21
albo zróbmy wstęp tylko dla wybranych, tak z 10 osób może [cfaniak] no góra 15 :D

dr Ug
29-01-04, 23:29
Chlopcy, chlopcy, czy ten watek byl tylko pretekstem do nowego bzdurzenia?

Loozack
30-01-04, 09:14
DruG, sam zacząłeś, to się teraz nie dziw :P ha, choć raz musisz przyznać mi rację :]

jednak w związku z problemem ciągle czekam na wypowiedź Adka :)

pozdrawiam [piwo]

Adek
30-01-04, 09:20
Cierpliwości. Obiecano mi zmiane serwera i rowniez na to czekam.

Loozack
30-01-04, 14:14
dzięki za odpowiedź :) no cóz, jak trzeba czekać... to trzeba :)

[piwo]

Adek
30-01-04, 18:53
sluchajcie, podobno routing jeszcze na ty serwerze sie poprawil. Czy strona Wam dzis przyspieszyla?

Nimrod
30-01-04, 20:32
Nie zauważyłem, ale dziś nie miałem tego błędu o którym w tym wątku... a ostatnio miałem go codziennie.

[Post został wyedytowany: 30-1-2004 by Kłobuc]

Loozack
30-01-04, 21:18
może trochę przyśpieszyła... ale ten błąd i tak mi się dzisiaj pojawił, tylko raz, ale jednak :| kiedyś nie było tego w ogóle...

[piwo]

Adek
30-01-04, 21:20
ok ... tak tylko pytam poniewaz strona u Gothama ostatnio chodzila tak jakby nie chodzila ,a od dzis podobno jest swietnie.

Siegmar
31-01-04, 01:10
No faktycznie! Dzis trochę szybciej chodzi! A ten serwer jak się da zmienić na lepszy, to będzie super...