Zobacz pełną wersję : Nowy Archicad 11 PL



zEus1987
25-05-08, 21:44
Ludzie powiedzcie mi co jest grane z tym archem. w poprzednich wersjach rysujac sciane przyciskalo sie "r" i mozna bylo nadac scianie wymiary...a jak to ustawic tutaj?

1084
25-05-08, 22:57
tak samo :)

zEus1987
26-05-08, 10:21
tzn? heh bo jak instalowalem 10 to mialem to ustawione od samego poczatku

kuback
26-05-08, 21:33
Musisz mieć coś nie tak. W ustawieniach standardowych w 11 "r" działa w ten sporób co opisujesz.

zEus1987
28-05-08, 14:26
oki dzieki wielkie kuback, zainstalowalem X bo to k***o nie trybi jak 3ba. pozdro maxianie