Zobacz pełną wersję : Nowy serwer ...



Adek
18-02-04, 18:36
Witam,

Max3d.pl zostalo przeniesione na nowy serwer. Prosze piszcie jesli jakies linki na stronie sa bledne, cos nie chodzi, cos sie nie wyswietla.

Stworzylem od nowa temat poniewaz bledna kolejnosc postow byla spowodowana bledna godzina na serwerze. Juz wszystko gra.

Nimrod
18-02-04, 18:38
Tylko że w niektórych watkach nadal jest zla kolejnosc :/ da sie cos z tym zrobic??

Bzyku
18-02-04, 18:45
Cos z godziną jest nie tak , o zlej kolejnosci jak kłobuc powiedzial nie wspomne.........

Bzyku
18-02-04, 18:55
Godzina jest ok jak przestawie na czas srodkowo-US Canada inaczej -6h a powinno byc chyba +1h dziwne ??:)

Bzyku
18-02-04, 18:57
Godzina jest ok jak przestawie na czas srodkowo-US Canada inaczej -6h a powinno byc chyba +1h dziwne ??:)

Adek
18-02-04, 19:11
ok ... coz ... jeszcze godzine na forum musze przestawic

Adek
18-02-04, 19:15
moge je recznie w bazie zmienic jedynie ...

poprawilem godzine na forum ... cofnalem o 7 godzin zegar ...

prawidlowe ustawienie czasu w profilu to: +1 h

Nimrod
18-02-04, 19:22
no trudno... moim zdaniem nie ma sie co meczyc jutro bedzie ok :], przynajmniej teraz ładnie śmiga

Adek
18-02-04, 20:41
ustaw w profilu sobie czas +1 ...

Wszystko jest już dobrze.

Gotham
18-02-04, 21:51
Ooooooooo, forum mi działa (pierwszy raz od miesiąca?)... I to jak ;)

kozioo
19-02-04, 01:46
Działa, tylko śmiesznie wyglądają wątki w których najpierw jest jakaś odpowiedź a potem post z pytaniem który zakaładał wątek:D

Adek
19-02-04, 02:11
dajcie linki do tych wątków, postaram sie je poprawić bezpośrednio w bazie sql

dr Ug
19-02-04, 02:33
Nie wiem czy gra warta swieczki. Juz jest ok, wiec...

Nimrod
19-02-04, 02:42
Oczywiscie ze nie warta juz o tym pisalem wczesniej tylko Adek zle to zrozumial, ale OK, zostawic to bedzie pamiatka po przenosinach ;]

Pablo
19-02-04, 02:59
No teraz jest ok :) az chce sie wchodzic :))

pozdr

Pablo
19-02-04, 18:05
Mam pytanko dlaczego tak dlugo sie wysyla odpowiedz?

pzdr

MeG
19-02-04, 18:43
fakt czsem posty wysylaja sie troche wolno ale ogolne wrazenie bomba jest wszystko o wieeeeeeele szybsze brawo dla Adka i sponsora :) mysle ze z tym wolnym wysylaniem odp sie niedlugo rozwiaze lub to jest jakis chwilowy problem dobra nie marudze bo jest o wiele lepiej

Adek
19-02-04, 19:36
z tym wysylaniem odpowiedzi zauwazylem u siebie to wczoraj doslownie tylko 3 razy ... zupelenie nie wiem skad sie bierze ten blad bo teraz jest u mnie dobrze.

Serwer jest jeszcze w trakcie konfigurowania. Postaram sie uruchomic subskrypcje. Zadzialay komus ostatnio? :)

Batou
20-02-04, 07:27
Luksus jednym słowem. Wreszcie mogę przejrzeć spokojnie wszystkie działy, nie marnując przy tym trzydziestu minut na ładowanie. Odpowiedzi wysyłają się różnie. Raz, czy dwa zdarzyło mi się, że musiałem trochę poczekać. Generalnie jednak prędkość jest więcej niż zadowalająca. Brawo :).

Master Kiełbaster
20-02-04, 12:56
Wiadomości wysyła zabujczo szybko. Na starym trwało to kilka sekund teraz ostatnią wysyłało mi 10 min. :(

kozioo
23-02-04, 18:38
U mnie od 3 dni wysyłanie wiadomosci trwa ponad minute:/ Na stałym łączu. A co gorsze ze 2 czy 3 razy musiałem pisać posta od nowa bo sie błąd robił. Teraz jestem juz [cfaniak] i [ctrl]+[c] robie :]

SansSerif
23-02-04, 18:44
tak jak kozioo

dr Ug
23-02-04, 19:03
U mnie tez tak jest czasami, ale mysle, ze to niska cena za to, ze forum smiga. Takie jest moje zdanie.
Na szczescie to nie wyscigi...

Quadysz
23-02-04, 21:13
u mnie jeszcze nigdy tak nie bylo, forum zawsze dzialalo super (jezeli dzialalo :) hihi ) nie wykluczone ze wlasnie ta odpowiedz bedzie wysylal dlugo hehe

greets

edycja: tak bylo buhaha ale nie dluzej jak 1,5 minuty

[Post został wyedytowany: 23-2-2004 > Quadysz]