Zobacz pełną wersję : export



Pipboy
15-09-08, 20:11
jak cos wyeksportowac z subtoolami ????
bo mi exportuje tylko ten glowny mesh a oczu np juz nie:(

Levus
15-09-08, 20:18
Albo zmergować za pomocą subtoolmaster, albo exportować poszczególne toole (czyli exportujesz dany aktywny subtool)

Pipboy
15-09-08, 20:31
no ale jak po kolei bedę exportowal to się ich pozycje nie mienią??

Luki Luki
15-09-08, 21:41
Czy tego pana mozna zbanowac za jego nick?

kubi
15-09-08, 21:48
no ale jak po kolei bedę exportowal to się ich pozycje nie mienią??

nie powinny, ale zbrush jako masoński program moze specjalnie pivoty poprzestawiać ...

Levus
15-09-08, 22:01
Ja przed wrzuceniem poszczególnych base'meshów pod subtoole, resetuję im xform oraz ustawiam dla wszystkich pivot w tym samym miejscu, jest ok.

W drugą stronę to co kubi napisał:p

Pipboy
15-09-08, 22:27
ok
dzięki coś pokombinuje