Zobacz pełną wersję : WINGS 3D - pomocy!!!



lpshinoda
04-10-04, 15:17
Wszelkie zagadnienia związane z programem proszę kierować tu...

lpshinoda
04-10-04, 15:19
skoro wątek jest pusty pozwole sobie jako pierwszy zapostować, czy znacie może jakieś stroki z tutkami do wingsa3d, please o pomoc
tak poza tym jest to mój pierwszy wątek, piszcie, piszcie

Pionier
04-10-04, 15:29
sprawdz ten topic a napewno cos znajdziesz:
http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8603

chojraq
04-10-04, 16:35
tutaj tez cos znajdziesz ;] http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=9297&page=1

Marcin
04-10-04, 17:01
Podczas tworzenia wątku zastosuj nazewnictwo wg podanego nizej przykladu:

np. jesli Twoj post dotyczy programu Lightwave

[lightwave] pytanie,nazwa tematu

np. jesli Twoj posty dotyczy programu ZBrush

[zbrush] pytanie, nazwa tematu

Wazne jest zaznaczenie programu w nazwie watku. W przeciwnym razie watek zostanie usuniety.

ja widac po co twozysz watek w ktorym jest ustalona tematyka o programie skoro regulamin mowi cos innego ...

robcie watki z pytaniami a nie watki z tematyka o danym programie ... jesli tak bedzie to w tym temacie bedzie taki burdel ze niczego nie da sie tu znalesc ...

Salvator
16-10-04, 21:21
bosz
i mnie tu jeszcze nie było :P
linki z tutami jużp oleciały więc mam pozamiatane.Ze swojej strony dorzucam, że tutki do wings3d nie są potrzebne, jeśli uwolnisz się od maxowskiego myślenia. wtedy powyżej 10 minut nauki ogranicza cię już tylko twoja wyobraźnia i umiejętności.

h4sh
24-10-04, 15:47
wings jest tak prosty ze tutki sa niepotrzebne :>
i wtym jego sila.

oo79
19-08-05, 13:06
witam!! /nowy jestem na forum/ mam pytanko odnosnie 3d wings:
jak wstawic tlo /np. blueprint/ w wingu?
szukalem na necie ale dopiero sciagaja mi sie tutki do wings`a.
Moze macie link do jakiegos konkretnego /w tej sprawi/ poradnika...

p.s czy ktos moze wie gdzie znajde blueprint Sig sauer`a 550? szukam juz 2dni i tylko fotki :-(

p.s2 pozdrawiam wszystkich forumowiczow i jeste oczarowany waszymi pracami /bardzo mile forum/....

Do przeczytania.

KLICEK
19-08-05, 13:17
prawy przycisk i image plane wybierasz obrazek i juz



witamy na forum :)

Hindus
19-08-05, 22:30
oo79 nice avatar ;)

Zbyh_krowi_pazur
28-10-05, 15:18
heh w końcu sie doszukałem topicu o wingsie coby nowego nie robic ;p
witam wszystkich, pierwszy post ;) ale tutaj dlugo juz jestem :cool:

a wiec ...
mam problem nie wiem jak przerobic plik z modelem tak, by móc odcytać go w 3dsmax. mam mozliwosc zapisania w *.3ds ale tego nie chce mi odczytywac 3dmax ver 7 :(. jak mozecie to pomóż cie
z góry dzięki :)