Siemka, kierunek ogólnie dobry ale brakuje tej kropki nad i więc kwestia czy się zniechęcisz czy się rozwijać będziesz dalej. Powiedziałbym diabeł tkwi w szczegółach które rzutują na cały poziom, może i mówię to przez swój pryzmat ale mam wrażenie, że wiele rzeczy robisz spoko, ale to co robisz słabiej nie pozwalają ci wyjść ponad przeciętność bo teraz konkurencja spoooora, nie żeby ja robił wszystko wybitnie, ale mniej więcej widzę co gdzie brakuje. Jaskinia ogólnie brakuje wykończenia i chyba walor nie wszędzie siedzi, kompozycja też nie pozwala by oko po pracy płynie chodziło. W drugiej wersji kolory przepalone moocno- sprawdź ustawienia monitora. Co do ostatniego czemu twoja pracka ma mniej laików? Zacznijmy że jeszcze nie masz nie masz bazy fanów ; ) po drugie pracka jest spoko ale to za mało bo pracka niżej jest znacznie lepsza pod względem pomysłu i wykonania. Pierwsze co się rzuca w oczy to twarz pani - u ciebie nudna prawie brzydka, alej robot w tle wygląda płasko, design ma ok ale to ok to za mało żeby się wybić, no i trzecia rzecz dużo ciekawsze operowanie światłem, kolorem i bryłą w prace niżej - jeżeli tego nie widzisz to albo masz mało wytrenowane oko ale raczej obstawiam, że brakło świeżego spojrzenia i musisz nabrać dystansu. Także potencjał jest tylko dalej trzeba konkurować z ludźmi którzy idą np. na zmywak - potem walczą o zlecenia i dobre kursy, a w nocy ćwiczą i ćwiczą i robią to z głową i planem ; ) z kompozycji mooocno polecam Framed Ink. Pzdr.