może się mylę, ale to chyba nie jest animacja?
... puszczasz kilka razy w loopie i kołtun rzeczywistości i jej agresji Cię opuszcza...!!!... czyli magia humanizmu.
Obraz i muzyka... Daniel Zagórski.
Ostatnio edytowane przez agdybybyl ; 29-01-17 o 16:33
Humanista jest wśród ludzi... głupek tarza się w próżni...
może się mylę, ale to chyba nie jest animacja?
...ale jest dla niewygłaskanych pod czaszką.... w reklamie nikt się nie pyta jak jest zrobiona.... tylko czy działa....:)
....no sorry... nie umiem zrobić "Wolnych i Zbędnych....:)... ani kulek w kierunku tańczących parówek...:)))))))))
za co ty żyjesz, bo chyba za coś podobnego to ciężko
...ZUS mnie sponsoruje... długo na to pracowałem...:)
Proszę nie pisać, że to nie jest aninacja, bo mogła by być.... nawet za marny milion i to zł....:), więc to powiedzmy.... projekt. Sponsorzy proszeni są o porządek.... spokojnie i w kolejce, może dla wszystkich starczy.... krzeseł.
Muzyka moja.... gitara + Ipad... do moich obrazków.... miło sobie poeksperymentować w wieku 68 lat jeszcze przed wizytą Alzheimera, Parkinsona i Pana Polipa Złośliwego.
z dedykacją dla Nordena.... on uwielbia krzesła...!!...:))))
Dlatego, że zus cię sponsruje nie możesz się czapiać nas, których na razie nikt nie sponsoruje - apropo "parówek" i "zbędnych".
Domniemywam się, że już nie potrzebujesz forsy. Wnuki, jeśli masz, są już dorosłe. Nie masz obowiązków i możesz sobie bez skrępowania zająć się tym co chcesz i robićto jak chcesz.
Bo i do "parówek" i do "zbędnych" nie muszisz aspirować żeby miećco do garnka włożyć.
Jak się mylę to przepraszam.
Co do animacji - twój styl zawsze jest dla mnie cięzki w odbiorze. Niektóre obrazy mają dobry klimat, jednak wydają mi się wtórne. Widziałęm już kilka twoich animacji i wszystkie wydają mi się podobne. No ale nie tworzysz dla nas tylko dla siebie.