× tak × tak:  0
× nie × nie:  0
Na fronta! Na fronta!:  0
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: posypało mi się formatowanie textu we wpisach

  1. #1
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Postów
    221
    Podziękowania

    Domyślnie posypało mi się formatowanie textu we wpisach


    Reklama widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników
    jak w temacie- nie jestem w stanie pisać składnie.. nie da rady zaczynac od nowej linijki, pisać 'spacji', text zlepia się w bezładny ciąg bez względu co zrobię- jakiś pomysł jak to naprawić?

  2. #2
    Member

    Dołączył
    Jul 2008
    Postów
    1433
    Podziękowania

    Domyślnie

    To nie tylko twój problem.
    Też tak mam.

  3. #3
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Postów
    221
    Podziękowania

    Domyślnie

    jak masz jak nie masz?:) napisales 2 zdania, kazde od nowej linijki, ja tak nie potrafie, zlepiło by mi je w ciągu :/

  4. #4
    Member

    Dołączył
    Jul 2008
    Postów
    1433
    Podziękowania

    Domyślnie

    No to miałem, przy poście o monitorze
    ;)

  5. #5
    Member
    Awatar Sebazx6r
    Dołączył
    Dec 2010
    Lokalizacja
    Warszawa
    Postów
    3063
    Podziękowania

    Domyślnie

    Zniknal takze easy edytor wstawianie linkow od filmow zdjec trzeba komendy z palca pisac.

  6. #6
    Max3D.pl
    Awatar Adek
    Dołączył
    Mar 2002
    Postów
    10777
    Podziękowania

    Domyślnie

    To jest post pisany w wielu liniach. Pierwsza linia.
    Druga.
    Trzecia.
    adek | grafika | Śledź nas na: Twitter: twitter.com/max3dpl Facebook: www.facebook.com

  7. #7
    Max3D.pl
    Awatar Adek
    Dołączył
    Mar 2002
    Postów
    10777
    Podziękowania

    Domyślnie

    Z tymi liniami - nie do końca wiem co może być przyczyną. Jeśli chodzi o edytor teraz widzę.
    Możliwe, że jest to związane z ostatnią zmianą jaką wprowadziłem, a jest to przerzucenie max3d.pl na SSL. Cały serwis jest szyfrowany - połączenie do niego - nikt was więć w sieci lokalnej nie podsłucha, to co wysyłacie przechodzi właśnie przez SSLa. Zdaje sobie sprawe, że nie ma tutaj tajemnic forum jest publiczne, ale to taki nowy standard, któremu kibicuję. Coraz więcej serwisów przechodzi właśnie na SSLa.

    Możliwe, że ten edytor to problem ze skryptem, który nie może się wczytać właśnie przez SSLa.
    adek | grafika | Śledź nas na: Twitter: twitter.com/max3dpl Facebook: www.facebook.com

  8. #8
    Los Modeleros
    Srebrna Galeria
    Awatar Loozack
    Dołączył
    Apr 2003
    Lokalizacja
    Łódź
    Postów
    3832
    Podziękowania

    Domyślnie

    Oo, Adek, miło widzieć jakieś Twoje posty i fajnie, że coś jeszcze działasz z forum :) A co do problemów z SSLem to wydaje mi się, że jeszcze "plusowanie" i pozostałe "kliki" nie chcą działać.

    Pozdrawiam.
    :: www.vertexophobia.com / Portfolio ::
    the cure is here

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •