Podziękowania Podziękowania:  0
× tak × tak:  0
× nie × nie:  0
Na fronta! Na fronta!:  0
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Teczka 3D - Snizo

  1. #21
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Lokalizacja
    Poznań, Nowy sącz, Wrocław
    Postów
    54
    Podziękowania

    Domyślnie


    Reklama widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników


  2. #22
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Lokalizacja
    Poznań, Nowy sącz, Wrocław
    Postów
    54
    Podziękowania

    Domyślnie

    kolejny element układanki


    pierwszy projekt na nowej karcie... wydajność prawie 2x większa... komfort pracy bezcenny:)


  3. #23
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Lokalizacja
    Poznań, Nowy sącz, Wrocław
    Postów
    54
    Podziękowania

    Domyślnie

    Bo czymś trzeba modele skręcać...

  4. #24
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Lokalizacja
    Poznań, Nowy sącz, Wrocław
    Postów
    54
    Podziękowania

    Domyślnie

    Chwilowy odskok od elementów pojazdu... koncept własny
    Hp i Lp w 3ds max, tekstury substance painter oraz minimalna ilość substance designera i marmoseta...


    Ostatnio edytowane przez snizo ; 11-02-19 o 02:16

  5. #25
    member of
    Awatar olaf
    Dołączył
    May 2009
    Lokalizacja
    szczecin
    Postów
    10119
    Podziękowania

    Domyślnie

    koncept niezły, jedynie ta malutka belka jako uchwyt nie pasuje do ogólnej idei - takie mam wrażenie, że jest za mało masywna.
    nosiłem kalesony zanim było cool

  6. #26
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Lokalizacja
    Poznań, Nowy sącz, Wrocław
    Postów
    54
    Podziękowania

    Domyślnie

    Dzięki za opinie. Ciężko się nie zgodzić bo wepchnieta właściwie tak po prostu bez namysłu. Już to zmodernizowałem i miałem zamiar wrzucać , ale pechowo awaria kompa... Coś niedowierała wtyczka zasilania CPU i nadpalila styki... Płyta czeka na wymianę gniazda (mam nadzieję że ona jak i CPU działają). Zasilacz wymieniam bo stary FPS 600-50arn... Obecnie jestem na etapie wyboru odpowiedniego... Myślę że dla gtx 1060 i AMD FX 8350 jakiś markowy z przedziału 500-600W wystarczy. Może jakis bquiet pure power lub seasonic focus plus gold.

  7. #27
    member of
    Awatar olaf
    Dołączył
    May 2009
    Lokalizacja
    szczecin
    Postów
    10119
    Podziękowania

    Domyślnie

    o to faktycznie pech. Mam nadzieję, że dyski w porządku.
    nosiłem kalesony zanim było cool

  8. #28
    Member

    Dołączył
    Mar 2017
    Lokalizacja
    Poznań, Nowy sącz, Wrocław
    Postów
    54
    Podziękowania

    Domyślnie

    Raczej dyski w porządku napięcia zasilacza 12v w normie. Początkowo trochę zajęło mi znalezienie przyczyny nagłego wyłączenia się komputera... Wentylatory grafa i wszystko się kręciło, a obrazu brak... Pierwsza myśl że karta, ram lub bios. Następnego dnia pomyślałem o pomiarach napiecia, a podczas tego zabiegu pojawił się problem z odpieciem zasilania CPU bo wtyczka i gniazdo się przy temperaturze zlepily że sobą.
    Ale fakt może pora pomyśleć o jakimś NASie lub od czasu do czasu na zewnętrzny robić kopie danych... Moja praca jest oparta o serwery pracujące na bazie danych i już kiedyś przejechałem się na braku backup... Kilkanascie dni pracy aby skonfigurować serwer od nowa... Noo ale tam akurat klient był odpowiedzialny za backup i dał ciała.
    Ostatnio edytowane przez snizo ; Wczoraj o 19:40

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •