× tak × tak:  0
× nie × nie:  0
Na fronta! Na fronta!:  0
Strona 7 z 22 PierwszyPierwszy ... 2345678910111217 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 214

Wątek: Lightwave-porady,opinie,lużne gatki:) itp.

  1. #61
    Member

    Dołączył
    May 2007
    Lokalizacja
    Radom
    Postów
    85
    Podziękowania

    Domyślnie


    Reklama widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników
    Eh ludzie z googlewstrętem!!!

    Spróbuj tutaj http://www.the-blueprints.com/index....humans/humans/

  2. #62
    Member

    Dołączył
    May 2007
    Lokalizacja
    Radom
    Postów
    85
    Podziękowania

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez mlody3d Zobacz posta
    kurde sam do siebie pisze ... wkreciło mi sie te całe 3D ale mam kolejny problem ale teraz juz chodzi o kompa hehe .. musze dokupic ramu bo cos slabo idzie mu jak jest dosc duzo szczegółów i za wolno mi sie pracuje .. oj oj ...
    mlody3d ram tutaj niewiele pomoże pomyśl raczej o procu, bo przy skomplikowanych obiektach to proc niewyrabia a nie ram.Aby się przekonać odpal menadżera zadań (wydajność) przy włączonym modelerze i spróbuj obrócić Twój skomplikowny obiekt a jednocześnie zobacz złużycie proca i będziesz już wiedział co!

  3. #63
    Member
    Awatar qbaqbaMAX3D
    Dołączył
    Sep 2008
    Lokalizacja
    w-wa
    Postów
    312
    Podziękowania

    Domyślnie

    DZIĘKI
    ALLtarian!!!

  4. #64
    Member
    Awatar mlody3d
    Dołączył
    Jan 2009
    Lokalizacja
    OL
    Postów
    18
    Podziękowania

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez altarian Zobacz posta
    mlody3d ram tutaj niewiele pomoże pomyśl raczej o procu, bo przy skomplikowanych obiektach to proc niewyrabia a nie ram.Aby się przekonać odpal menadżera zadań (wydajność) przy włączonym modelerze i spróbuj obrócić Twój skomplikowny obiekt a jednocześnie zobacz złużycie proca i będziesz już wiedział co!
    hmm myslałem ze procek daje rade bo ponad 3ghz a ram mam tylko 512 :|
    ojoj .. ale najpierw to sie musze nauczyć bo wszystko pozmieniam a jak nic nie bede umial to lipka ..

    dzieki i pozdro

  5. #65
    Member
    Awatar mlody3d
    Dołączył
    Jan 2009
    Lokalizacja
    OL
    Postów
    18
    Podziękowania

    Domyślnie

    witam!
    Czy moze mi ktos powiedziec gdzie jest opcja 'REST LENGHT' w 9.5 ? bo w 7 jest objects/bones/REST LENGHT a w 9.5 tego nie widze ;?

  6. #66
    Member
    Awatar Ziper
    Dołączył
    Nov 2005
    Lokalizacja
    Żywiec
    Postów
    189
    Podziękowania

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez mlody3d Zobacz posta
    witam!
    Czy moze mi ktos powiedziec gdzie jest opcja 'REST LENGHT' w 9.5 ? bo w 7 jest objects/bones/REST LENGHT a w 9.5 tego nie widze ;?
    Wyszukaj ja sobie w oknie konfiguracji menu(alt+f10)


  7. #67
    Member

    Dołączył
    Feb 2009
    Postów
    41
    Podziękowania

    Domyślnie

    witam,
    Lightwave dorobił się już "instance"?

  8. #68
    modonaut
    Awatar G.P
    Dołączył
    May 2006
    Lokalizacja
    Bielsko-Biała
    Postów
    200
    Podziękowania

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez wuj Zobacz posta
    witam,
    Lightwave dorobił się już "instance"?
    LightWave CORE tak. W przypadku "starego" LightWave'a musisz sie posluzyc wtyczka HD Instance.

  9. #69
    Member

    Dołączył
    Feb 2009
    Postów
    41
    Podziękowania

    Domyślnie

    Cholera, szkoda - wlasnie przesiadam sie na LW (niestety 9.6) mimo kilku brakow świetny soft... jeszcze gdyby displace nie byl tak pamieciozerny to moglbym powiedziec, ze go lubie

  10. #70
    Member

    Dołączył
    May 2007
    Lokalizacja
    Radom
    Postów
    85
    Podziękowania

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez wuj Zobacz posta
    Cholera, szkoda - wlasnie przesiadam sie na LW (niestety 9.6) mimo kilku brakow świetny soft... jeszcze gdyby displace nie byl tak pamieciozerny to moglbym powiedziec, ze go lubie
    A z czego się przesiadłeś jeśli można wiedzieć?

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •