Strona 371 z 371 PierwszyPierwszy ... 271321361366367368369370371
Pokaż wyniki od 3701 do 3708 z 3708

Wątek: Szybkie odpowiedzi na proste pytania. Blender Q&A

  1. #3701
    fanboj miksera
    Awatar szczuro
    Dołączył
    Oct 2008
    Lokalizacja
    Bydgoszcz
    Postów
    1120
    Podziękowania

    Domyślnie


    Reklama widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników
    masz tam przynajmniej jednen odatkowy loop, czarny "kwadracik" środka face jest na edgu
    te młode to głupie, a stare to durne
    Podziękowania TallCandle podziękował

  2. #3702
    Member

    Dołączył
    Oct 2017
    Lokalizacja
    Czyżowice
    Postów
    13
    Podziękowania

    Domyślnie

    3 ds Max/// szybkie pytanie, zminimalizowałem okno podczas renderowania i za cholerę nie potrafię go przywrócić, nie działa opcja przełącz na. ma ktoś sposób na to ?

    windows 10 proffesional
    Ostatnio edytowane przez Zbyszek Zbigniew ; 16-01-18 o 15:03 Powód: pomyłka

  3. #3703
    Member
    Awatar Ajgor
    Dołączył
    Jun 2002
    Postów
    884
    Podziękowania

    Domyślnie

    Ale czemu pytasz w dziale poświęconym Blenderowi?
    --
    Pozdrawiam.
    Ajgor.
    http://bandtamp.wix.com/tamp - Strona mojej rock'and'rollowej kapeli

  4. #3704
    Member
    Awatar mandragora
    Dołączył
    Jan 2006
    Postów
    675
    Podziękowania

    Domyślnie

    Takie pytanko, siedzę sobie w sculpt mode, wszystko pięknie działało i nagle przestało mi pokazywać maski, maska sama w sobie działa. Może wiecie gdzie jest problem ?
    Mój komputer działa

  5. #3705
    fanboj miksera
    Awatar szczuro
    Dołączył
    Oct 2008
    Lokalizacja
    Bydgoszcz
    Postów
    1120
    Podziękowania

    Domyślnie

    mi przy subsurfie znikaja maski
    te młode to głupie, a stare to durne

  6. #3706
    Member
    Awatar mandragora
    Dołączył
    Jan 2006
    Postów
    675
    Podziękowania

    Domyślnie

    subsurfa nie ma ale przejrzałem co się da i musiałem przypadkiem dać kombinację Ctrl +M, albo można to włączyć na zakładce opcji podczas rzeźbienia
    Mój komputer działa

  7. #3707
    Member

    Dołączył
    Apr 2005
    Lokalizacja
    Wrocław
    Postów
    65
    Podziękowania

    Domyślnie

    Stawiał może ktoś u siebie z powodzeniem serwer Flamenco?

    Nie przez cloud-a, ale lokalnie na własnym serwerze.

  8. #3708
    Member

    Dołączył
    Mar 2007
    Lokalizacja
    Gorzów Wlkp
    Postów
    353
    Podziękowania

    Domyślnie

    Wie ktoś z Was może czym różnią się w praktyce kolory krzywych w graph editorze?

    W jednym projekcie mam jaśniejsze kolory niż zazwyczaj i gdy chcę przesunąć animowany obiekt, to przesuwa mi się w dwóch osiach zamiast jednej.

    Przykład w czym rzecz - jak widać, kolory sa jaśniejsze niż zazwyczaj. Ktoś podpowie jak to przekonwertować?

    Ostatnio edytowane przez Tomasz_87 ; 21-02-18 o 16:59

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •