× tak × tak:  0
× nie × nie:  0
Na fronta! Na fronta!:  0
Strona 1 z 68 1234561151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 672

Wątek: grafiku pochwal sie na czym meczysz rendery!

  1. #1
    Member

    Dołączył
    Jan 2004
    Postów
    1059
    Podziękowania

    Domyślnie grafiku pochwal sie na czym meczysz rendery!


    Reklama widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników
    moze nie jest to zbyt genialny pomysl na watek ale to takie moje malutkie zboczenie i zwykla ciekawosc. a wiec na czym pracujecie chopy (i baby...ehem...drogie panie znaczy sie)

    a wiec to moj zestwik:

    Athlon 2400+
    MSI KT3U
    1GB DDR
    [email protected] 64MB
    80 GB Maxtor (maloooo!)
    monitor 17\'\' AOC 7A+

    pzdr

  2. #2
    Member

    Dołączył
    May 2003
    Lokalizacja
    Jawor
    Postów
    1180
    Podziękowania

    Domyślnie

    Celeron 700MHz :[
    320 SD-RAM :/
    Riva TNT 2 M64 32MB ;(
    60GB HDD :|
    Monitor 14\" :P

    Prawda, że zabytek ?? Heh...:(

    Pozdr

  3. #3
    Member

    Dołączył
    Jan 2004
    Postów
    1059
    Podziękowania

    Domyślnie

    Falcrum, wszystko byloby w miare ok gdyby nie ten monitor:/ ja bym nie mogl nawet w wordzie pisac na czternastce z odswiezaniem jak sie domyslam 60-70hz...ala, moje oczy!!

  4. #4
    Los Modeleros
    Srebrna Galeria
    Awatar Loozack
    Dołączył
    Apr 2003
    Lokalizacja
    Łódź
    Postów
    3860
    Podziękowania

    Domyślnie

    Celeron 800MHz
    256DDR
    GF3 ti 200 64mb @ Quadro DCC
    20GB Seagate
    monitor 17\" (płaski) @ 1024x768 85hz

    krótko mówiąc Dream-machine ;)

  5. #5
    Member

    Dołączył
    Jan 2004
    Postów
    454
    Podziękowania

    Domyślnie

    333mhz :|
    328 sdram :|
    g-force 2 elsa gladiac MX :|
    monitorek 15\'

  6. #6
    Member
    3D Award

    Dołączył
    May 2003
    Postów
    3453
    Podziękowania

    Domyślnie

    Ja nie narzekam:)
    P4 2.4ghz
    768 mb DDR 333mhz
    gf4ti4200 64mb
    30 GB WDC
    17\" LCD (1280x1024)

    karty nie mam przerobionej aktualnie na quadro bo ostatnio straszny śmietnik w systemie mi zrobiła taka zabawa:|

  7. #7
    re-Member
    Awatar Leru
    Dołączył
    Jul 2003
    Lokalizacja
    Warszawa
    Postów
    4545
    Podziękowania

    Domyślnie

    Barton 2500+
    Asus A7N8X-Deluxe nForce2
    1x512 DDR 333MHz Kingstone
    WinFast GF 2MX 64bit 64MB @ Quadro MXR/EX
    400W Codegen (no moze tym bym sie nie chwalil :P)
    40GB Samsung 5200 o ile mnie pamiec nie myli
    Samsung SyncMaster 957DF 1280x1024 @ 85Hz
    SB Live! (musi byc)
    opytk Logitecha (jesli ktos sie chce zamienic to z checia to zrobie na czarna za ta dalem 70zl)
    Logitech Internet czarna :P

    EDIT: a to jeszcze
    HP 3820c
    Pentagram XL

    i klaki kurzu, nie chce mi sie czyscic

    dirty -> tak 80 GB (w Twoim) i 40 GB (w moim) zdecydowanie (przez duze Z) Z A M A L O
    Skladamy sie na 120 ? :D

    [Post został wyedytowany: 27-5-2004 > Leru]

    [Post został wyedytowany: 27-5-2004 > Leru]

    [Post został wyedytowany: 27-5-2004 > Leru]

  8. #8
    Member

    Dołączył
    May 2003
    Lokalizacja
    Jawor
    Postów
    1180
    Podziękowania

    Domyślnie

    Zapomniałem dodać, ze myszka optyczna to podstawa !! Mam A4 TECH z pokrentełkiem :P

    Już niedługo ( za 2 tyg ) wzbogacę się o tablet ( Pentagam O\'Pen XXL) i aparat cyfowy :P:D

    Pozdr

    [Post został wyedytowany: 28-5-2004 > Falcrum]

  9. #9
    Member
    Awatar dzudzu
    Dołączył
    Nov 2002
    Lokalizacja
    Łódź
    Postów
    1066
    Podziękowania

    Domyślnie

    eee chyba sie miszcze w srednij krajowej :)
    dureń 700
    768 sdr
    GF4 MX 440
    Samsung SyncMaster 550b 15\'\'
    mycha AT4 TECH\'a nie znam modelu ... jakies 40 zyla w sklepie dałem.
    2x40GB WD & Segeate - dla mnie wystarczy ... aktualnie mam ok 50GB free :)

    [Post został wyedytowany: 27-5-2004 > dzudzu]

  10. #10
    Member

    Dołączył
    Jan 2004
    Postów
    1059
    Podziękowania

    Domyślnie

    leru-> jasne, tylko jak sie podzielimy?

    dzudzu-> 50gb free?? ja mam aktualnie na c: 800mb free, na d: 200mb a na e:jakies 50mb :/
    najlepsze ze sam za bardzo nie wiem czym tak dysk zapchalem... na partycji d mam w sumie same mp3 (ok 30gb) oczywiscie wiekszosci nigdy nie slyszalem ale nie chce sie mi porzadku z tym robic bo musialbym pare dni na to poswiecic. czekam gdzies do lipca i robie wielki format bo juz mi system ladnie muli

Strona 1 z 68 1234561151 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •