Najlepiej jak by dać jakąś postać która "ubierzemy"
Galeria Speedsculpting'u | 3dvega.blogspot.com | Temat: WIP (Digital Sculptures [+18])
Tygodniowy SpeedSculpting: Edycja #46, Gry retro (deadline: 20.09.2013 23:59)
Pozdrawiam Vega
Najlepiej jak by dać jakąś postać która "ubierzemy"
Witam, to mój debitu w speedsculpting'u.
Baza zrobiona z dwóch zsphere. 4 godziny z zegarkiem w ręku. Niestety nie wyrobiłem się aby dokończyć model tak jak bym tego chciał, za dużo czasu 2h poświeciłem na rzeźbienie ciała a na fałdki brakowało czasu.
Może się komuś spodoba.
![]()
01,12,2011 już minął... Czekam i czekam na jakąś reakcje. Nie wiem czy wygrałem walkowerem czy unieważniamy ten speed.
No takzapomniałem. Ktoś jeszcze robi? Czekam do 20:00. Jeśli nikt nic nie wrzuci to wygrywasz
Wysłano z telefonu.
Galeria Speedsculpting'u | 3dvega.blogspot.com | Temat: WIP (Digital Sculptures [+18])
Pozdrawiam Vega
ajj kurcze ja mam straszny zapie... planowałem coś w poniedziałek wyskrobać bo wtedy powinienem znaleźć chwile czasu. No ale do poniedziałku jeszcze trochę. Więc jak chcecie to startujcie z sondą;D
W takim razie zwycięzcą zostaje ClaudeGratuluję. Zapodaj temat i jedziemy z kolejnym speedem
![]()
Pozdrawiam Vega
Cześć
Nie cieszy zbyt taka wygrana. Mam motywacje żeby jeszcze coś pokazać w speedsculpting'u.
Wymyśliłem temat pt. TANIEC
Mam nadzieje, że się podoba?
temat ogólnie fajny tylko trzeba będzie się zabrać za niego bardziej symbolicznie ponieważ tancerza ani tancerki to czasowo nie da rady wyrzeźbić
Coś nam zabawa umarła. Sam jestem po części winny, wiem. Dawno nie wziąłem porządnie udziału w spidzie.
Sądzę jednak, że możnaby wspołnymi siłami wskrzesić konkurs. Proponowałbym jednak, jakiś łatwiejszy, bardziej oczywisty temat, bo jak widać do tej pory te bardziej skomplikowane, wymyślne tematy nie mają brania.
Proponowałbym coś w stylu tych tematów, które podałem poniżej, są to tematy już wcześniej zaproponowane przez inne osoby. Sądzę, że każdy dałby radę coś w tych tematach od siebie pokazać.
I tak na koniec obiecuję, że wezmę udział w następnym spidzie.
Mutacja
Gangster
Pirat
Diablo
Barok
Dinozaury
Mityczne stworzenia
Scarface
Pozdrawiam, Cyanide.