Jak dla mnie miodzik - lekko, malarsko. Kapitalne kolorki - bardzo milo sie to oglada.
Witam witam !
Otwieram nową teczkę bo stara utonęła gdzieś hen daleko i w sumie jeżeli tak może być to i lepiej, niech w tych zapomnianych zakątkach zostanie :) Długo nic nie wrzucałam ale staram się być na bieżaco i wpadać jak najczęściej.
No to jedziemy. Na dobry początek trochę ostatnich prac.
studia z fotek :
No i po kolej : od speedów, przez szkice/koncepty, łukiem coś bardziej skończonego ( choć z tym akurat trochę gorzej ostatnio. Jest cała góra nieskończonych/jakiś rozpoczetych rzeczy, które się nakładają bezlitośnie na liście 'to finish') do wipa ;)
No i nad tym aktualnie siedzę :
Jest jeszcze dużo poprawek do zrobienia i z całą pewnością będzie jeszcze się przy niej napocić ale kroczek po kroczku, staram się ją dociągnąć do finishu ;)
Pozdrawiam
Jak dla mnie miodzik - lekko, malarsko. Kapitalne kolorki - bardzo milo sie to oglada.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man; true nobility is being superior to your former self.”
― Ernest Hemingway
Mi również bardzo sie podoba.
brushe kolorki światło super
Witam, całkiem ciekawe prace, coś czuje z przyjemnością będzie się oglądać Twoją teczkę. ;)
Pozdrawiam
To jest robione w painterze, aye?
Dzięki wszystkim ;)
ICE: Nope nope, wszystko w photoshopie ;) Paintera próbowałam dość dawno temu i jakoś naturalną drogą odstawiłam choć wiem, że jest fajny i bardziej przyjazny na malarskie klimaty.
Żeby nie było na pusto, takie poranne speed-ćwiczonko na pobudkę do kawy :
![]()
Lubię ten fajny luźny styl, który widać w ostatniej pracy, sam dążę do podobnego ;)
Mam wrażenie, że Afrykanka z pierwszej pracy ma lekkiego zeza ;D
Dzięki Bombadil ;) Tak tak, niestety jedno oko mi się trochę rozjechało u pani. Postaram sie zobaczyć co tam powoduje tego zeza. A z tym luzem to tylko tak pozornie wygląda. Z anatomią nie jest lekko :D
Lekko bezsenna noc więc skorzystałam żeby dalej pociągnąć łipa :)
![]()
Bardzo fajny arcik! Strasznie podoba mi sie na nim światło.
http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=67714 - moja teczka
Dzięki Ryjówka ;) bardzo mi miło chociaż było i pewnie jeszcze wciąć jest tylleee błędów, że aż .... eh brak słów.
Następny krok, już blisko mety mi się wydaję :) Jeszcze twarz mi nie lerzy, trochę zbyt śliczna wyszła tak myślę, postaram się coś z tym zrobić. No i pozostaje mi kurczak i to co się tam dzieje.
Pozdrówka :)