Skala tła. Auto wydaje się być za małe. Modeluj dalej.
Ok, troche sie pobawilem kompo, posklejalem kilka warstw w blenderze i podrasowalem w photoshopie, i musze przyznac ze mi sie to spodobalo, oczywiscie do idealu daleko ale z kazdym kolejnym razem bedzie lepiej.
Do zrobienia jeszcze:
- tylne swiatla
- klamka
- lusterko
- dokonczenie opon
- felga, hamulec, tarcza
- tablica rejestracyjna
- podwozie
- wnetrze
Skala tła. Auto wydaje się być za małe. Modeluj dalej.
ok, poprawilem pare rzeczy i dodalem, po pierwsze skala , potem dodalem lusterka, klamki, podwozie, zmienilem opony( to juz moje 5 podejscie, wiec chyba takie opony juz pozostana - zmeczony jestem tymi oponami :D. Dodalem teksture na sidewalla, ale tu jeszcze bede pracowal nad lepszym efektem.I jeszcze co do opony to osobno zrobilem bieznik i opone , po prostu tak mi wygodniej.
![]()
Sproboj po prostu dispalcement na bierznik
i wywal ta nie potrzebna scianke w srodku i zostawa jednostronne . Nie wiem co to za bierznik ale jest masakryczny.
Ze brzydki czy ladny?Nie wiem co to za bierznik ale jest masakryczny.
tragedia zrób z opony która jest sprzedawana z BMW.
Cień pod autem większy i nie wiem dlaczego nie oświetlasz go z przodu tylko z tyłu.
Opona do wywalenia. W internecie jest tak dużo tutoriali do kół, że staje się to tak proste, że prościej się nie da.
Dzieki Wam za rady. Postanowilem robic tą opone do skutku az sie naucze, w koncu szkoda dobrego modelu auta psuc felerna opona.
Chyba mi sie udalo uzyskac zadowalajacy efekt jesli chodzi o opone:
![]()
Dorobilem felge, nie bylo latwo, spedzilem nad nia kilka godzin.
![]()