plasti Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 tutaj zas wypiszmy ile juz czasu gramy i jakim songiem czy riffem zrywajacym beton mozemy sie poszczycic :]
pirx Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Ja gram do 7 lat ale miałem roczną przerwę i zacząłem znowu grać na elektryku :) Ulubione opanowane: z klasyka: Romance, El'Mariachi, Tears in heven i masa innych utworów "clasycznych" oraz Chopin'a; z elektryka: T.N.T, Highway to hell, Smoke on the wather, When the smoke is going down, Koniec, We will rock you, Show must go on, Hey Jo, and more... pzd. Daniel :)
indian Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 2 latka :) mississippi queen grupy Mountain, master of puppets/orion/enter sand man Metallica, tenacious D metel/belzeboss/kickapoo, led zeppelin stairway to heaven, green day know your enemy, dżem czerwony jak cegła/ wehikuł czasu i w pytkę więcej :) salut.
pirx Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Jak mogłem zapomnieć dżem! wehikuł czasu oraz whisky:P
plasti Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no moim takim kozackim kawalkiem ktorym moge sie poszczycic, jesli chodzi o szybkosc i trudnosc wykonania to Trivium - Blinding tears will break the skies (c:
plasti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 czasami do rosolu, ale nie mam za szczegolnego glosu, przewaznie dzem albo nickelbacka, teraz mam zajawke na Dean Martin - Let it snow :]
plasti Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 oj, przepraszam pomylilem kawalki trivium :P chodzilo o fugue, tamten tez gram, ale ten jest kozak na maxa, jeszcze raz sorry :] >>>>>>
pirx Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Wow, racja szybki jest. Podzielił byś się tabami? :) Ja zacząłem męczyć solo Highway to hell (wcześniej umiałem tylko gitarę rytmiczną). Nie docenialem Angusa :P
plasti Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 hehe, tez tak mialem, jak pozniej zajelo mi wiecej czasu niz myslalem zagranie czegos ac/dc :] tu masz skarbiec tabow, znajdziesz wszystko>>> http://www.ultimate-guitar.com/
pirx Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Jak patrzeć tylko na nuty to banał ale już czas, nie szybkość lecz moment w którym on to gra, to przeciąganie dźwięków ich podciąganie no i legata.... maskara :P PS. Ha ultimate g też nie ma Republiki agh... Nie mogę znaleźć białej flagi na gitarę mam tylko fortepian i muszę przyznać że to dopiero hardcore.
plasti Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 no co do nut to rzadko sie spotyka kozacki kawalek konkretnie zapisany w nutach, muzyka rockowa ma to do siebie ze wrecz przciwnie nie moze byc przesadzona w trudnosci i ilosci dzwiekow na takt, bo sie robi smietnik niestety :]
indian Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 kurdę męcze solówkę Hot For Teacher Van Halena i czał czas stopuje się przy przejściu na taping :(((((
pirx Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Uuu... Eddie to mistrz tapingu więc łatwo nie będzie ale warto zagrać całość np 2x wolniej. pomaga. :)
Recommended Posts