ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 20, 2020 Author Share Posted December 20, 2020 łapka Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 (edited) ujarzmianie formy odc. 329 Edited December 21, 2020 by ArnoldSzczesliwy Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 hpoly done, wesołych świąt 😉 2 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 24, 2020 Author Share Posted December 24, 2020 Albedo test, jeszcze sporo zabawy przy tym będzie... 2 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 dalsze zabawy z brzydalem 4 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 28, 2020 Author Share Posted December 28, 2020 surówka, jeszcze bez materiałów 1 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 29, 2020 Author Share Posted December 29, 2020 materiały wip i coś tam jest świecone powolutku. Link to post Share on other sites
blood_brother 99 Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Odnoszę wrażenie, że charakter postaci od renderów z 15 grudnia bardzo złagodniał. Jakoś na ostatnich renderach kojarzy mi się ze bardziej ze starym dziadkiem zmierzającym na bujany fotel a nie maszyną do zabijania, mimo tej całej metalowej otoczki 🙂 Jednak nie potrafię wskazać z czego to wynika. 1 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 30, 2020 Author Share Posted December 30, 2020 Wydaje mi się, że statyczna poza, wcześniej była lekko powyginana jakby czegoś szukał, jeszzce będę eksperymentował. Dzięki 😉 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 Siemano, skończyłem drakulke. No i 2021 cisne anatomie i dalej hardsurfejsy, pzodro. Link: https://www.artstation.com/artwork/w6BBdV 2 Link to post Share on other sites
tobiq4 37 Posted January 1 Share Posted January 1 Fajny klimat, przypomina mi q2, q4 🙂 Te hardsurfejsy wyglądają trochę czasami za ogranicznie, ale to taki mój odbiór 😛. Ogólnie fajny koncept. 1 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted January 11 Author Share Posted January 11 (edited) albedo test... jeszcze wip. Po dodaniu koloru dopiero widze jak bardzo mi pouciekaly proporcje, nie mówiąc już ze wyprowały secondary formy... no nic pomęcze go jeszcze Edited January 11 by ArnoldSzczesliwy 1 Link to post Share on other sites
alex3d 508 Posted January 13 Share Posted January 13 @ArnoldSzczesliwy kawał dobrej roboty, więc niełatwo się ot tak mądrować 🙂 Czasem ciężko złapać dystans przy takim detalu, więc może jak masz czas i możliwość to sobie trochę odsapnij - i tak summa summarum wychodzi szybciej. Na poprzednich renderach podobieństwo (24 grudnia) jest bardzo duże, na ostatnich w masce też jest większe. On ma tą twarz faktycznie bardzo specyficzną, jest bardzo kolista i żuchwa też ma bardzo gładkie kształty. Na ostatnim renderze część twarzy wygląda jak w lustrzanym odbiciu - jak patrzę na zdjęcia w necie to środek ust jest przesunięty w prawo, a nie w lewo względem osi twarzy i podobnie z nosem jest krzywy, ale wierzchołek nosa też jest przesunięty na prawo (kierunki patrząc z perspektywy obserwatora). Może wrzuć refki, z których korzystasz to będzie jakiś feedback konkretniejszy. 1 Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted January 13 Author Share Posted January 13 Dzieki za feedback! Tak póki co odpoczynek od twarzy, zajme się kaftanem i maską. Moja główna refka: Natomiast z nim jest taki problem, że na każdym zdjęciu wygląda inaczej... Dla przykładu: Link to post Share on other sites
ArnoldSzczesliwy 223 Posted January 14 Author Share Posted January 14 (edited) maska done Edited January 14 by ArnoldSzczesliwy 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts