Aneroit 44 Posted September 7, 2020 Author Share Posted September 7, 2020 Jakaś anatomia 2 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted September 14, 2020 Author Share Posted September 14, 2020 Nie wiem co mnie opętało, żeby zrobić pozę... Aaaa... No przecież! Nie przespane noce. Pewno sporo rzeczy tam nie siedzi (np. flow palców, żeby daleko nie szukać), ale większości nie widzę, więc śmiało piszcie! ^_^ 1 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted September 23, 2020 Author Share Posted September 23, 2020 (edited) Ostatnio staram się też ćwiczyć facjaty od kulki i po między wieloma crapami, które wypociłem, wyszło mi coś takiego. Wzorowałem się tutaj na Tinie Ivlev - zdecydowanie za dużo grałem ostatnio w Fallen Order. Nie wiem czy widać jakiekolwiek podobieństwo... Pozdrawiam! 🙂 Edited September 23, 2020 by Aneroit Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 Mały updejt 1 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 Wrzucam bez polipaintu z detalem i bez... Głównie dlatego, że zastanawiam się, czy jeszcze cisnąć plejny na twarzy i secondary detale, czy jest już dobrze. Wydaje mi się, że już jest spokko, ale zawsze kiedy mi się tak wydaje, znajduje się ktoś, kto wyprowadza mnie z błędu 😛 Komentarze mile widziane 🙂 2 Link to post Share on other sites
michalo 1,410 Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Tam w widoku 3/4 jakoś to oko jest albo za głeboko, albo za szybko tam plane ucieka w głąb. To jedyny defekt moim zdaniem. Buźka bardzo fajna. Usta, nos, ogólnie super. 1 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted November 24, 2020 Author Share Posted November 24, 2020 Dzięki bardzo! Poniżej +-4h od kulki 1 Link to post Share on other sites
Ania 1,540 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Między policzkiem a nosem zbyt ostre przejście. Wydaje mi się że zbyt wcześnie dałeś detale, nie mając jeszcze optymalnej bryły, chocziaż trudno ocenić bez widoków naokoło. Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted November 29, 2020 Author Share Posted November 29, 2020 Coś tam podziałałem dalej, to wrzucam. 1 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted January 8 Author Share Posted January 8 Pierwsza męska anatomia której nie wstydzę się aż tak bardzo pokazać 3 Link to post Share on other sites
Sebazx6r 1,540 Posted January 8 Share Posted January 8 Troche kwadratowo. Obczaj u kulturystow jak leca przyczep trycipsa. Jak na triceps kladą sie 3 miejśnie deltoidów, Brzuydko obazgralem Link to post Share on other sites
Sebazx6r 1,540 Posted January 8 Share Posted January 8 Ja wiem ze to mocnoco przerysowane ale obczaj jak tripcse wchodzi pod deltoid . JEst tak ekzaj szczegolnie po lewej jak jest zrelaksowany. 2 1 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted January 8 Author Share Posted January 8 Wielkie dzięki Sebazx6r za konstruktywny feedback! Przyznam się szczerze, że nie zwróciłem na to uwagi - jak pewnie na wiele innych rzeczy!🤔 1 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted Wednesday at 08:07 PM Author Share Posted Wednesday at 08:07 PM On miał tylko robić za wieszak na armor. Smutne jest to, że wyszedł lepiej niż sam armor (nawet jeżeli armor to tylko blockout). Nie wiem czy nie zrobiłem mu tam krzywdy po między deltoidami a tricepsem. Bloczek armora, który chyba już niczym więcej nie będzie 😕 4 Link to post Share on other sites
Aneroit 44 Posted Friday at 07:50 PM Author Share Posted Friday at 07:50 PM W przerwie pomiędzy projektami: +- 6h 3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts