drakul 46 Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Cześć, ten projekt długo "leżał na biurku" i czekał na swoje ukończenie. Na nim uczyłem się softu i nowych umiejętności, próbowałem różnych sposobów, żeby uzyskać to, co chciałem... taki królik doświadczalny. I wreszcie skończyłem, a efekt poniżej.... 3 Link to post Share on other sites
michalo 1,412 Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Hej, wygląda spoko. W czym renderowałeś? Pamiętam że miałeś chyba problemy z tymi cegłami. Dobrze kojarzę? Jak to rozwikłałeś? Link to post Share on other sites
drakul 46 Posted September 23, 2020 Author Share Posted September 23, 2020 @michalo, nie wiem czy z tymi cegłami odnosi się akurat do mnie, bo nie pamiętam. Ale miałem tutaj troszkę problemów, a raczej brak sposobu na szybkie zrobienie tekstur cegieł na tylu elementach. Dlatego kleiłem tekstury "z palca" żeby je między sobą dopasować, by pod koniec znaleźć rozwiązanie- użyć modyfikatora UV project i tylko łączenia podmalować 🙂 ale nauka nie poszła w las. Renderowane w Cycles, Blender 2.79. Link to post Share on other sites
Recommended Posts