Sebazx6r 1,568 Posted Friday at 06:24 PM Share Posted Friday at 06:24 PM (edited) oooO dziękówa. Poprawiłeś mi humor ;). Miło się czegoś nowego nauczyć. Od kiedy to wyciagnałem na wierzch tam nei zaglądałem xD. Edited Friday at 06:25 PM by Sebazx6r Link to post Share on other sites
KLICEK 3,068 Posted Friday at 07:46 PM Author Share Posted Friday at 07:46 PM no mega szkoda ze nie ma opcji bindowania meshy do UV 😕 Link to post Share on other sites
Sebazx6r 1,568 Posted Friday at 09:39 PM Share Posted Friday at 09:39 PM no by było super. ja to w mayjce ogarniam jakimis patentami różnymi. Fajnie by bylo jakby na pythona przesli i pyside xD bo akurat pierwsz troche ogarnaim a drugie kminie. Link to post Share on other sites
gryzon 453 Posted Saturday at 09:25 AM Share Posted Saturday at 09:25 AM 13 godzin temu, KLICEK napisał: no mega szkoda ze nie ma opcji bindowania meshy do UV 😕 Tylko jak to działa i do czego potrzebne? Tak z ciekawości pytam. Link to post Share on other sites
KLICEK 3,068 Posted Saturday at 09:27 AM Author Share Posted Saturday at 09:27 AM 3 minuty temu, gryzon napisał: Tylko jak to działa i do czego potrzebne? Tak z ciekawości pytam. I wiele latwiej niektore detale meshowe porozkladac na obiekcie na plasko a pozniej zmorfowac w obiekt. No ale musisz miec mozliwosc rozlozenie modelu do UV -> podpiecie modeli na gore uv i morphu do oryginalnego modelu Link to post Share on other sites
gryzon 453 Posted Saturday at 09:48 AM Share Posted Saturday at 09:48 AM Dzięki.Faktycznie w ZBrush mogło by coś takiego być, może trzeba ich poprosić? 🙂. Te patenty ogarniałem tylko w Maya. Link to post Share on other sites
Nezumi 2,291 Posted Saturday at 07:40 PM Share Posted Saturday at 07:40 PM Wszyscy juz wiedza co bedzie dodane ale i tak fajne te filmiki 😛 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts