October 26, 2024Oct 26 Z pozą to w ogóle bez porownania lepiej 😉 Tekstury materiałów też bardzo fajne. Dobrze się to komponuje z tym czerwono-niebieskim światłem. Teraz żeby ponarzekać, to by mu sie jakie tło przydało chociażby zamglone i żeby kadr też nie był takim po prostu prostokątem. Jak już masz i model i tekstury i pozę i światło to już zrobić z tego pełnoprawną ilustrację 😜 Fajny ten kaptur z uszami skórzany. Ogólnie ta tekstura skóry bardzo spoko imo
October 26, 2024Oct 26 Author 3 godziny temu, jameli napisał(a): Z pozą to w ogóle bez porownania lepiej 😉 Tekstury materiałów też bardzo fajne. Dobrze się to komponuje z tym czerwono-niebieskim światłem. Teraz żeby ponarzekać, to by mu sie jakie tło przydało chociażby zamglone i żeby kadr też nie był takim po prostu prostokątem. Jak już masz i model i tekstury i pozę i światło to już zrobić z tego pełnoprawną ilustrację 😜 Fajny ten kaptur z uszami skórzany. Ogólnie ta tekstura skóry bardzo spoko imo Dzięki 😉 Wezmę sobie uwagi do serca przy jakich kolejnych, ale personalnych wypocinach. Niestety póki co nie mam na nic swojego kompletnie czasu.