Coruscant 58 Posted February 15, 2009 Moze teraz powinien być 3d contest: Boguś Klich królem świata :D Share this post Link to post Share on other sites
KisieL_MAD 13 Posted February 18, 2009 (edited) Wszystko fajnie, ładnie - czy ktoś już był bo takowy wpis do książeczki ?? Ja osobiście wybieram się w piątek więc wieczorkiem napisze co i jak :), Pozdro all OK. Byłem i załatwiłem wszystko w 5 minut. Dwa podpisy i przeniesiony do rezerwy. Edited March 11, 2009 by KisieL_MAD Share this post Link to post Share on other sites
hcpiter 438 Posted April 1, 2009 http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wraca-pobor-do-wojska,wid,10995917,wiadomosc.html Chyba jeszcze tamat bedzie dalej akutalny :D muhahahah xD Pozdrawiam :) Share this post Link to post Share on other sites
makak 369 Posted April 1, 2009 hcpiter tak się zastanawiałem, kto pyknie coś w ten dzisiejszy szczególny dzień ;) Share this post Link to post Share on other sites
RA 380 Posted April 1, 2009 To już nie jest śmieszne... ;) Share this post Link to post Share on other sites
JunioR 342 Posted April 1, 2009 no Piter ma E (żółte papiery i te sprawy) to się wozi z takimi newsami :] Share this post Link to post Share on other sites
Loki 366 Posted April 1, 2009 chyba nawet ma kategorię "Ę" :) Share this post Link to post Share on other sites
floo 956 Posted April 1, 2009 niezły żart... mały włos, a bym się nabrał... heh :P Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 251 Posted April 4, 2009 (edited) podobno w akcji społecznej "przemyśl zanim zapostujesz" trwa nabór ... Wyżej był post Dunablaster`a, ale zrobił z siebie idiotę 2 raz więc skasował :) Edited April 19, 2009 by Marcin Share this post Link to post Share on other sites
Destroyer 954 Posted April 4, 2009 Marcin ale dlaczego znowu akurat Przemyśl a nie Łódź albo Warszawa ja mam daleko do Przemyśla haha :D :D :D Share this post Link to post Share on other sites
Marcin 251 Posted April 4, 2009 Marcin ale dlaczego znowu akurat Przemyśl a nie Łódź albo Warszawa ja mam daleko do Przemyśla haha :D :D :D Wybacz oschłość ale nie zrozumiałem ironii :) Share this post Link to post Share on other sites
Polik 10 Posted April 17, 2009 Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac. Share this post Link to post Share on other sites
tob01 70 Posted April 18, 2009 Panowie jak to teraz jest? Trzeba sie udac po wpis do WKU czy skoro wszyscy sa juz zwolnieni ze sluzby to mozna to olac? Niedlugo bede musial sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy i nie wiem czy trzeba sprawe z wojskiem uregulowac. trzeba, ciągle trwają komisje itd. Jest tak samo jak było tylko nie ma poboru Share this post Link to post Share on other sites
illy 282 Posted April 29, 2009 wpisac sie musisz, kategorie musisz miec, Share this post Link to post Share on other sites
redkmaster 4 Posted April 30, 2009 a jak myślicie... nie mam zameldowania w ogóle i jeszcze nie dostałem żadnego wezwania i tak się zastanawiam czy powinienem się gdzieś tam zgłosić czy grzecznie czekac? ;p p.s. nie jestem bezdomnym Share this post Link to post Share on other sites
sly 574 Posted April 30, 2009 Chyba jesteś bazdomnym. Nie znam się na administracji, ale kiedyś wystarczyło nie być nigdzie zameldowanym i zamykali cię w areszcie. :( -chyba Riedel o tym nawet śpiewał. Jeśli teraz nie przystąpisz do "spisu ludności" to z czasem ślad po tobie się zatrze i będziesz "Człowiekiem bez Przeszłości" ew. "Człowiekiem Widmo"... a jeszcze nie słyszałem żeby wojsko ścigało widmo. - tak całkiem serio, nie wiem jakie jest prawo, ale jeśli mieszkasz gdzieś i podałeś swój adres korespondencyjny np. w banku to mogą Cię namierzyć, jeśli by chcieli. pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites