Valoos 12 Posted July 23, 2003 Share Posted July 23, 2003 Dla osób mieszkajacych w poznaniu i okolicach jest praca przy wizualizacji stoisk targowych. O bardzo dobrej znajomości 3D max\'a i Photoshop\'a chyba nie musze wspominać. Praca na miejscu w pracowni. Propozycje prosze wysyłać na: [email protected] (nie wysyłajcie całego portfolio - max. 500Kb) Link to post Share on other sites
Robercik 10 Posted July 26, 2003 Share Posted July 26, 2003 Dlaczego nie można współpracować przez internet? Będzie taniej i mniej stresowo... A jakie byłyby zarobki? Od wizualizacji czy miesięczne? Link to post Share on other sites
Valoos 12 Posted July 27, 2003 Author Share Posted July 27, 2003 Niestety wymagana jest pełna interakcja z projektującym. Bardziej jako zlecenie (do ustalenia z szefową). Adres mailowy do korespondencji już podałem. PS. Ja tylko wizualizuję, a pracy jest ogrom. Link to post Share on other sites
Tomasz Kucharz 10 Posted September 24, 2003 Share Posted September 24, 2003 heh - robiłem coś takiego kiedyś dla waszej konkurencji Extend Vision w formie animacji - niestety - albo przez interek albo odpadam PS: nie wiem czy aż tak konieczna jest stała obecność projektanta przy realizacji rozumiem że dostaje konkretny projekt i tak wykonuje swoją robote POZDROWIONKA Link to post Share on other sites
KaeMS 42 Posted September 29, 2003 Share Posted September 29, 2003 Ja bardzo hetnie bym sie tego podjal , nawet jesli wymagaloby to wyjazdu na jakis czas do Poznania ... mam nadzieje , ze moje grafiki sie spodobaja . Link to post Share on other sites
KaeMS 42 Posted September 30, 2003 Share Posted September 30, 2003 No tak , podjalbym sie ... ale juz cztery maile do mnie wrocily z dopiskiem ze nie doszly do adresata : [email protected] co tu nie gra ? Link to post Share on other sites
Anonymous 10 Posted October 1, 2003 Share Posted October 1, 2003 Przepraszam wszystkich ale sprawa już nie aktualna. Link to post Share on other sites
KaeMS 42 Posted November 5, 2003 Share Posted November 5, 2003 Adek , zamknij temat ... pracuje juz od miesiaca ,wiec sprawa juz nieaktualna . Powinien to w zasadzie Valoos napisac , ale go wcielo . Link to post Share on other sites
Recommended Posts