RadX 10 Posted August 12, 2003 prócz tego co napisałeś nie zapomnij, że \"logo\" musi uosabniać społeczność, którą reprezentuję i do której ma trafiać DTP designer pracujący na MACu ale jestem zaskoczony [lol] Share this post Link to post Share on other sites
gonre 37 Posted August 15, 2003 MySlE, zE duZo teorii, logo caLkiem, caLkiem, ale Bobby_digital (na poczAtku) zrobiL lepsze bez \"filozofowania\". Jak zaczAL kombinowaC to przekombinowaL, ja jestem za intuicyjnym tworzeniem, a nie wciskanie wszystkiego w definicje. ps:odnoSnie definicji przypomniaL mi siE poczAtek \"Stowarzyszenia UmarLych PoetOw\". Share this post Link to post Share on other sites
RadX 10 Posted August 16, 2003 Spostrzegłem, iż twoje loga przypominają mi LOGO Coca Coli. Share this post Link to post Share on other sites
Tomek Kosiorek 59 Posted August 18, 2003 he mi sie podobaja bo sa podobne do opakowan na softimage xsi......:) Share this post Link to post Share on other sites
D3X 10 Posted August 19, 2003 co do tej Coca-Coli to sie zgadzam :D Share this post Link to post Share on other sites