Posted February 10, 200718 yr Trzeci meeting userów max3d.pl w Gliwcach! Terminy wybrane są na podstawie komentarzy i głosów we wcześniejszej sondzie. Ta sonda jest sondą ostateczną, termin który wygra jest więc terminem ostatecznym i nie podlega dyskusji . Prosi się o dokładne rozważenie terminu pod każdym względem przed oddaniem głosu. Nie wybierasz się? - Nie głosuj! Już po raz trzeci zapraszamy Was na spotkanie userów vortalu max3d.pl w Gliwicach. Jak poprzednimi razami tak i w tym roku główną atrakcją spotkania obok poznania wielu utalentowanych osób zajmujących się grafiką komputerową i nie tylko , za którymi oglądają się ludzie na ulicy mierząc podejrzanym wzrokiem będzie paintball i spora dawka rozrywki w knajpce po ciężkich bojach stoczonych na polu bitwy! W ramach przypomnienia : koszt 60zł [paintball z pełnym wyposażeniem tj. strój , maska z goglami , broń i 200 kulek] + wydatki na płyny po bitwie ;) Istnieje 75% na darmowy nocleg dla około 20 osób, jeśli nie - będzie to cena w granichach 20zł Paintball jest organizowany przez firmę www.paintball.com.pl - zachęcam do zapoznania się ze szczegółami i cennikiem- 60zł to zalecane przez nas minimum | osoby poniżej 18 lat - wymagana pisemna zgoda rodzica na udział w meczu paintballowym Pytania dotyczące zlotu proszę postować w tym wątku http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=32936 Koniec głosowania 15 Marca! Pozdrawiam.
February 13, 200718 yr Author Witam, Jako, że zlot musi być pełna profeska staram się uniknąć bałaganu :) Podaję tutaj link do formularza, proszę żeby każdy zainteresowany wypełnił go. Dane w formularzu jak numer telefonu są oczywiście tylko i wyłącznie do kontaktu z Wami w sprawie zlotu aby wszystko skoordynować. Proszę Was abyście wypełnili wszystkie pola - mail z formularza leci wyłącznie do mnie. Preferowany termin w formularzu powinien być wskazany z trzech do wyboru w powyższej sondzie. Na zgłoszenia czekam do 15 Marca. http://www.meeting.hk.pl/ Pozdrawiam.
February 14, 200718 yr Author Będę listę tutaj uzupełniał. Do tej pory zgłosili się: -AGmakonts -Ania -Badyl -Lumpy -knysha -chveti -Valery -slim_sandman -PikSar -Chudy (kumpel AG) -jerzyna -Niczu (kumpel AG) -Lailonn -Kliment Woroszyłow -dariusz -Leru -krzyhhh -Jonasz_Real -RA -kome -tweety -Max_1989 -nielot007 -Rafaello -Barcisz -Vorek -Shogun3D -mkk3a -dyonizoss
February 14, 200718 yr zagłosowałem na przełom marca i kwietnia, bo potem jade nad morze, tak ze 2 pozostałe terminy odpadają :( wiec taka mała prosba - ze jesli komus nie robi roznicy miedzy terminem marcowo-kwietniowym a pozostałymi, to zeby głosował na 31III/01IV :)
February 15, 200718 yr ze jesli komus nie robi roznicy miedzy terminem marcowo-kwietniowym a pozostałymi, to zeby głosował na 31III/01IV :) No niestety to jest jedyny termin w którym raczej nie pojade :(
February 16, 200718 yr zagłosowałem na 03/04 ... ale mimo wielkich chęci mogę tylko na 50% zapewnić że będę.. (szkoła, robota itp.. ble. ) jeszcze się zobaczy pzdr
February 16, 200718 yr dareczku a o ktorego adasia Ci chodzilo ? jesli o mnie to postaram sie pojawic ale ciezko powiedziec czy bede na 100% pozdrawiam
February 16, 200718 yr Wrocławiaki mobilizujcie się właśnie, wyruszymy zwarta ekipa i rozsiejemy rozjebunde wokół :)
February 18, 200718 yr Author Prawdopodobnie zarezerwujemy klub bilardowy na nasze potrzeby. Przestronny i bogato wyposażony [6 stołów+stół do snookera] wiele lekkich i miękkich 2 osobowych kanap, które można do woli przesuwać więc, dostosowaniem się wnętrza dla naszych potrzeb nie będzie problemów, klub jest utrzymany w nowoczesnej stylistyce, w tle słuchać łagodne elektroniczne dźwięki a wszystko to oblane miękkim i stonowanym światłem. Czyli pełna kulturka i atmosfera. Napewno nie będziemy się nudzić :) Wanna Play? ;) PS. Widzę że wygra termin 31/1 więc proszę was o wysyłanie formularzy zgłoszeniowych ( tutaj jest formularz) nie zwlekając za długo i wypełnienie wszystkich pól - dla łatwej organizacji :) Pozdrawiam
February 19, 200718 yr no to jak Jonaszek jedzie, to ja też:D bilard good idea, mimo że nie gram za dobrze;)
February 19, 200718 yr Author No , coraz więcej nas :) Koło początków marca zarezerwuję ekipę organizującą paintball. Myślę że plan dnia powinien się przedstawiać następująco Sobota: około 11-12 zbiórka na dworcu PKP 13 - trzeba coś przegryść po podróżach :) 14-17 - paintball 17-??? bilard , piwko , śmiechy i geekowe pogawędki. ??? - nocleg :] Niedziela: 10 - maślanka 11 - jeszcze wyskok na żarcie i doleczanie wczoraj. 12 - powoli wszyscy rozjeżdżają się do domów. Ciekawe na ile mój szatański plan się spełni :) Pozdrawiam.
February 19, 200718 yr robi sie mocna ekipa...moja cieszyc....mam pytanie, co jesli kliment bedzie plus 1? tak na wszelki wypadek pytam...da sie?
February 19, 200718 yr pytanie: co z noclegiem? drugie pytanie: czy to będzie ten sam paintball gdzie ostatnio? na tym poligonie? trzecie pytanie: ile to będzie kosztowało? (paintball + nocleg) prośba: głosować na pierwszą datę!! :) Pozdrawiam
February 19, 200718 yr Author nocleg - już na dniach będzie wiadomo :) [cena w granicach 20,-] paintball - na poligonie :) koszt paintballa jak ostatnio - pisze w pierwszym poście :) Pozdrawiam.
February 19, 200718 yr Chveti - szukaj plenerów industrialnych - fabryki, kopalni dla rasowych fotografików i dla mnie z Wrocławia na niedziele
February 19, 200718 yr Author 200 kulek w standardzie {60zł} każda kolejna 30gr. [+] do listy dochodzi Max_1989 :)
February 19, 200718 yr Author 60zł za 200 kulek? chveti... ostatnio mieliśmy po 10gr :] Ja nic o tym nie wiem :] Wiem, że ostatnio w Gliwicach komplet kosztował 60zł {200kulek + broń + strój + maska + wynajęcie pola} Ale potarguje się :>
February 19, 200718 yr jak dokupowaliśmy kulki to wyszło po 10 albo 15 gr za sztuke. wiem bo sam sie dziwiłem ale już wolałem nic nie mówić :]
February 19, 200718 yr co do plenerów to troche juz mam na oku fajnych miejscówek większość klimat lat 20-40, jutro bede juz wiedział wszystko jak z noclegami i zapodam zdjęcia z knajpy wybiore się tez moze na poligon popstrykać fotki by Ci których jescze u nas nie było zobaczyli gdzie przyjdzie im walczyc ponad to na dniach znajde dobre lokum na wszamywanie czegos więc przyjedziecie na gotowe kompletnie a co do tego spania to deklarujcie się juz odnośnie wymogów
February 19, 200718 yr fajno że wygra pierwszy termin. jak dla mnie jedyny pasujący, ale na was zawsze mozna liczyc ;) co do warunków - no przede wszystkim musi byc tanio, ale tez bez przesady. jak jest pare mozliwych wariantów to mysle ze tez przydałaby sie sonda a przynajmniej jakis krotki opis i wtedy by sie razem wybrało.
February 19, 200718 yr Co do spania - byleby byl dach nad glowa i zeby nic po mnie nie skakalo w nocy ;)
February 19, 200718 yr jak ja i tweety przyjedziemy to bedziemy skakali z aparatami nad toba w nocy ;]
February 19, 200718 yr jak ja i tweety przyjedziemy to bedziemy skakali z aparatami nad toba w nocy ;] Spoko, wezme swoj, to sobie oddam :P!
February 20, 200718 yr jak ktos bedzie potrzebowal noclegu przed zlotem we Wrocku (z piatku na sobote ) to moja noclegownia jest juz czynna
February 20, 200718 yr illy: lol :D chveti: a jak dojedziemy na poligon? wtedy mieliśmy auta a teraz? z buta? pikSar: gratki za mieszkanie :) fajnie mieć własny kąt :) panowie z wrocka: jedziemy ciapongiem. wyjazd najprawdopodobniej o 8 rano w sobotę więc spotykamy się pół godziny wcześniej żeby kupić bilety i wypić poranną kawusie. jak tylko chveti ustali dokładniejsze terminy zakładam wątek dla wrocławian gdzie ugadamy się dokładniej :) Pozdrawiam
February 20, 200718 yr jedziemy ciapongiem. wyjazd najprawdopodobniej o 8 rano w sobotę więc spotykamy się pół godziny wcześniej żeby kupić bilety i wypić poranną kawusie. jak tylko chveti ustali dokładniejsze terminy zakładam wątek dla wrocławian gdzie ugadamy się dokładniej :) Pozdrawiam aj aj ser !!
February 20, 200718 yr Author chveti: a jak dojedziemy na poligon? wtedy mieliśmy auta a teraz? z buta? tramwajem do pętki później trochę spacerku ;] chciałem załatwić jakiś tani dowóz ale wszyscy kasują ile im do głowy wpadnie.Będę jeszcze próbował coś załatwić, jak coś to dam znać :)
February 20, 200718 yr ja moze sciagne znajomych z 4 kołkami za paczke fajek dowiozą raczej nas na miejsce
February 22, 200718 yr wiadomość jaką dostałem dzisiaj od AGmakontsa: z racji, że nie ma netu kazał mi napisać że nocleg będzie kosztował 20zł. jak dla mnie bomba :) jeśli to nie będzie stodoła to nie będzie mi żal tej kasy :]
February 22, 200718 yr nocleg 20 zł + 60 zł paintbal + X zl za %% ( zalezy ile mozesz w siebie wlać) + nie wiem czy nie trzeba będzie z 2-3 zł za lokal