Posted July 23, 200717 yr a tak sobie zacząłem dłubać z rana w inkscape, zaczęło się od kółka i tak mi do wieczora zeszło, mam nadzieje że skończę. i taki zoom na szczegół
July 24, 200717 yr Klimacik jak najbardziej ok. Tylko zastanów się nad kolorami. W/g mnie powinno być wesoło a jest raczej buro.
July 26, 200717 yr Niebo puste i dym nie taki...ale klimat fajny jest i pomysł super...Jak to dopieścisz będzie mistrz. Pozdro
July 29, 200717 yr Author delikatny update, zmienilem nitowanie na normalniejsze, chmurki i rybki testowo
August 1, 200717 yr Chmurki bardzo fajne... ale kolor pojazdu wg mnie nie bardzo. Jak ktos wyzej napisal - powinno byc wesolo :)
August 6, 200717 yr oj najnowsza wersja moim zdaniem najsłabsza (głownie przez ten gradient). Mnie sie najbardziej podoba pierwsza wersja (kolorystycznie i dym dobry) w pozniejszych kolory nieba juz słabsze a w ostatniej ta brązowa ziemia strasznie odstaje. Ja bym wział tę pierwszą wersje- powiekszył troche okno z załogą (słabo ich widac bez zooma a mają duzo detalu) i wykadrował troche wszystko, zeby nie bylo tak duzo ziemi po prawej. I mysle jeszcze ze bez chmurek i rybek bedzie lepiej, bo napaćkane sie robi to wszystko:]
August 11, 200717 yr Kolor wody z przedostatniej wersji, "forma" wody z ostatniej wersji, tak moim zdaniem.