kliment woroszyłow 917 Posted October 9, 2007 Jeszcze qba nam pokaze, wierze w niego! zaskoczy nas nie raz:) PS. 1000 -czny post poswięcam jemu...to nic ze mało treściwy:) Share this post Link to post Share on other sites
ReflectVision 227 Posted October 9, 2007 Loozack - zastosuje sie do uwag, jednak to co stworzylem przewyzszylo nawet moje oczekiwania. Nastepne rendery mysle ze beda lepsze, czlowiek uczy sie na bledach Kliment - kocham Cie :* :)) Share this post Link to post Share on other sites
RA 380 Posted October 10, 2007 Świetne, pierwsza trójka na forum. :) Lubię takie techniczne rendery do Forbesa. ;) Share this post Link to post Share on other sites
marcool 36 Posted October 11, 2007 jak dla mnie swietnie, oczywiscie widzialo sie lepsze i zawszo moglo byc lepsze, ale jestes na bardzo dobrej drodze i o pare krokow od profesjonalizmu, jeszcze pare prac i co poniektorym szczeki opadna. pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
..:: WIKTOR ::.. 121 Posted October 13, 2007 NIe wiem czemu ale patrzac na te renderki mam wrazenie jakbym patrzyl na negatyw... te odbicia jakies takie wypalone.. qrde nie wiem... fajny efekt ale do mnie trafia zupelnie inaczej. CAle studio sie mi podoba - lubie ciemne studio. A modeling - no coz.. nie bede pisal bo wiadomo jaki :) Share this post Link to post Share on other sites