3d-ecik Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 hmm.... no no fajnie sie prezentuje, ale czy aby za bardzo nie przesadzacie z tym wychwalaniem?? aż tyle detali ??? szkoda że większość z was wymodelowało naprawdę świetne modele, a podniecacie się kilkoma skopiowanymi cylindrami ... ...ale materiał na cylindrach mi sie podoba ;)
kliment woroszyłow Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 Pionier- o to szło? poprawiłem:)
Lukasz2244 Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 hmm.... no no fajnie sie prezentuje, ale czy aby za bardzo nie przesadzacie z tym wychwalaniem?? aż tyle detali ??? szkoda że większość z was wymodelowało naprawdę świetne modele, a podniecacie się kilkoma skopiowanymi cylindrami ... ...ale materiał na cylindrach mi sie podoba ;) Jest czym-> to jest dopiero poczatek modelowania a zobacz jak juz to wyglada. Strach pomyslec jak bedzie wygladal na finishu. Jesli nie ma czego chwalic to koledzy na forum tego nie robia. Wojtek teraz ja sie trochę "popodniecam" swietny poczatek, ladny detal. Tak trzymaj Pozdrawiam
kliment woroszyłow Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Powoli do przodu. A tu coś na dowód ze wiem jak wygladaja samoloty bojowe i jak sie je maluje :)
FF Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Brab - dobre, hehe... Malowanko ładne, jakiś brud jednak by sie przydał, no i ten kolor luf trochę nie pasuje :D
trosiek Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 no ja mysle takie malowanie :D niech bedzie w na finishu takie :D lol
Loki Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 to malowanie to oczywiscie model a'a "kobiecy dywizion 69" ? :) - podoba mnie sie - niecierpliwie czekam na jakies wieksze czesci, w koncu samolot to nie tylko silnik :) ale zapowiada sie rewelacyjnie
ReflectVision Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 padlem :D takie poczucie humoru jak wojtek ma malo kto
tomeg Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 Nareszcie !! kolorystyka i malowanie jak z IIWŚ - idziesz w dobrym kierunku:)
kliment woroszyłow Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 dolne płaty i kawałek kadłuba- powoli bom nie czasowy:/
kliment woroszyłow Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 lepiej widac krzywizny:P
kliment woroszyłow Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Johnzi masz bez lakieru, Piksar Kedzior -siatka
piksar Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 mógłbyś nagrywać te swoje poczynania, pierwszego klienta już masz nie masz siatki przed MS ? skrzydła chociaż ?
FF Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Aleś dał siatke to normalnie wszystko widać:D Model super, jedyne do czego mam wątpliwości to czy linie podziału nie są za grube, ja przynajmniej zawsze cieńsze robiłem.
kliment woroszyłow Napisano 11 Listopad 2007 Autor Napisano 11 Listopad 2007 Piksar...skrzydło po ms1 było znowu editable poly do pogięcia blach dlatego tak gęsto, a bedzie jeszcze bardziej bo na tym powyżej wyłączyłem drugi ms. DLA CIEBIE skrzydło bez ms-a:
Homa Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 ale krzywo, he he he - wygląda zawodowo :) przykładasz się i widać efekty... dawaj dalej!
mrys Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 Fajny model, fajny samolot. Co do linii podziałowych, to się musze zgodzić, że trochę za grube, ale w finalnej scenie i tak tego nie będzie widać.
ReflectVision Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 ten to sie ma dobrze.. krzywizn nie musi poprawiac bo dodaja smaczku :D
kliment woroszyłow Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 :D qba, kiedy bedziesz miał krzywo w jakimś swoim autku powiedz ze kliment tak kazał:D Upek, płat górny jeszcze bez lotek.
FF Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 Wow! Ale super wyszły te płócienne skrzydła. Teraz jak wymodelowałeś to czego nie widać pod owiewką koła to teraz musisz wszystkie wręgi wymodelować:D
ReflectVision Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 powiem to publicznie - jestem z Ciebie dumny
piksar Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 kliment modelujesz to co inni zrobili by teksturą :) to przestaje być zabawne r e w e l a c j a
kliment woroszyłow Napisano 20 Listopad 2007 Autor Napisano 20 Listopad 2007 Freedom, qba, Piksar,mrkrzyś- dzięki! ale mi słodzicie:) doceniam.
kliment woroszyłow Napisano 23 Listopad 2007 Autor Napisano 23 Listopad 2007 skrzydła maja wreszcie stery. Moge sie zabrac za konczenie kadłuba. [/url][/img]
mrys Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Podoba mi się :) A jak Max to znosi? Bo jak próbowałem wrzucić mojego PZL P.1 z wymodelowana blachą falistą na skrzydłach to mi sie w oknach robił taki pokaz slajdów, że się nie dało pracować. A zaczynałem drania w Maxie (skończyłem w Blendku).
FF Napisano 23 Listopad 2007 Napisano 23 Listopad 2007 Z 8gb ramu i dwurdzeniowym procem 2,4ghz (czy ileś tam:P) chyba nie ma z tym problemu:) Następne rendery i następne szczeny opadają:D Płótno zamiata!
jaras Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 hmmmm , tak oglądam te wszystkie siatki i zauważylem jeden podstawowy błąd którego nikt tutaj nie dostrzegł ! mianowicie na śrubach nie ma wymodelowanego gwintu ! ha ! a tak poza tym to rewelacja :) pozdrawiam
kliment woroszyłow Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 :D Jaras...był był....tylko sie pomyliłem i dałem zwykły a tu powinien być lewoskrętny, więc wywaliłem ale dorobie ;)
ReflectVision Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 nie ma ogona a juz lata ? :D pozatym to nity a nie sruby ;p
kliment woroszyłow Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 jest ogon..nie kompletny ale jest :P
mrkrzysiek Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 ale dajesz, normalnie detalem i cierpliwością powalasz jak ja bym miał chociaż jeden procent twojej to bym się cieszył:) więcej tego i siatki jakieś pokaż ludowi:)
kliment woroszyłow Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 siateczki i jeszcze jeden renderek: [/img]
Dirk Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Mnie normalnie zatkało :) Piękne. Siateczka miażdży. Wielki respekt dla Ciebie:)
Marcin_ps Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 bez ms ile poly ? bo te jedna ~banke to ci ciezko pc ciagnie
kliment woroszyłow Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Napisano 5 Grudzień 2007 marcin_ps 800 tys.Jesli o fps-ach mówisz to ciągnie ok 80 fps ale wówczas kiedy kręce widokiem jak stabilnie pokazuje to pokazuje tyle ile widac, spoko jest OK.
NV Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Samolocik świetny ale za ten plagiat avatar'a to ..... ;)
ReflectVision Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 klimek ma juz ten avatar ho hooooo .. ja mu go poslalem :D wiec nie wiem kto tu plagiat wprowadza :) co do modelu - widac ze ma dobrego nauczyciela :D:D haha joke model wypas ;) a siatka nie taka straszna na jaka wyglada (pod wzgledem gestosci), da sie zapanowac. A jak Wojtek zapanuje nad siatką to klekajcie narody ! 2
kliment woroszyłow Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Napisano 8 Grudzień 2007 Ogon moge uznać za skonczony. Jeszcze tylko kółko ogonowe i kilka pierdółek :)
mrkrzysiek Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 ja już się pilota nie mogę doczekać i textur
Rekomendowane odpowiedzi