Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hmm.... no no fajnie sie prezentuje, ale czy aby za bardzo nie przesadzacie z tym wychwalaniem??

aż tyle detali ???

szkoda że większość z was wymodelowało naprawdę świetne modele, a podniecacie się kilkoma skopiowanymi cylindrami ...

...ale materiał na cylindrach mi sie podoba ;)

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
hmm.... no no fajnie sie prezentuje, ale czy aby za bardzo nie przesadzacie z tym wychwalaniem??

aż tyle detali ???

szkoda że większość z was wymodelowało naprawdę świetne modele, a podniecacie się kilkoma skopiowanymi cylindrami ...

...ale materiał na cylindrach mi sie podoba ;)

Jest czym-> to jest dopiero poczatek modelowania a zobacz jak juz to wyglada. Strach pomyslec jak bedzie wygladal na finishu.

Jesli nie ma czego chwalic to koledzy na forum tego nie robia.

Wojtek teraz ja sie trochę "popodniecam" swietny poczatek, ladny detal. Tak trzymaj

Pozdrawiam

Napisano

Brab - dobre, hehe...

Malowanko ładne, jakiś brud jednak by sie przydał, no i ten kolor luf trochę nie pasuje :D

Napisano

to malowanie to oczywiscie model a'a "kobiecy dywizion 69" ? :) - podoba mnie sie - niecierpliwie czekam na jakies wieksze czesci, w koncu samolot to nie tylko silnik :) ale zapowiada sie rewelacyjnie

Napisano

Aleś dał siatke to normalnie wszystko widać:D Model super, jedyne do czego mam wątpliwości to czy linie podziału nie są za grube, ja przynajmniej zawsze cieńsze robiłem.

Napisano

Fajny model, fajny samolot. Co do linii podziałowych, to się musze zgodzić, że trochę za grube, ale w finalnej scenie i tak tego nie będzie widać.

Napisano

Wow! Ale super wyszły te płócienne skrzydła. Teraz jak wymodelowałeś to czego nie widać pod owiewką koła to teraz musisz wszystkie wręgi wymodelować:D

Napisano

Podoba mi się :)

A jak Max to znosi? Bo jak próbowałem wrzucić mojego PZL P.1 z wymodelowana blachą falistą na skrzydłach to mi sie w oknach robił taki pokaz slajdów, że się nie dało pracować. A zaczynałem drania w Maxie (skończyłem w Blendku).

Napisano

Z 8gb ramu i dwurdzeniowym procem 2,4ghz (czy ileś tam:P) chyba nie ma z tym problemu:)

Następne rendery i następne szczeny opadają:D Płótno zamiata!

Napisano

hmmmm , tak oglądam te wszystkie siatki i zauważylem jeden podstawowy błąd którego nikt tutaj nie dostrzegł ! mianowicie na śrubach nie ma wymodelowanego gwintu ! ha !

a tak poza tym to rewelacja :)

pozdrawiam

Napisano

klimek ma juz ten avatar ho hooooo .. ja mu go poslalem :D wiec nie wiem kto tu plagiat wprowadza :)

co do modelu - widac ze ma dobrego nauczyciela :D:D haha joke

model wypas ;) a siatka nie taka straszna na jaka wyglada (pod wzgledem gestosci), da sie zapanowac. A jak Wojtek zapanuje nad siatką to klekajcie narody !

• Like 2