Guest cichy0199 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Ta 2 praca świetna, brak słów.. fajnie operujesz kolorem Link to post Share on other sites
Kalberos 707 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Succub wymiata !! graty fronta Link to post Share on other sites
Tomasz G 267 Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 Samael 89, ja mam odwrotnie po prostu mam ale nie pokazuje tych dobrych;p Coyote, ostatnia(jak wszystkie zresztą) wrzutka wymiata. Gratuluję kolejnego fronta Link to post Share on other sites
Coyote 834 Posted September 26, 2014 Author Share Posted September 26, 2014 war thunder, super meat boy i jakies prywatne rzeczy do tutka https://gumroad.com/mathiaszamecki reszta szkiców, bajerów na fejsie. Jak ktoś nie lubi fb to tumblr też spoko https://www.facebook.com/mzamecki http://mathiaszamecki.tumblr.com/ Link to post Share on other sites
natas 264 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 Świetne, świetne służy Ci 3d. Link to post Share on other sites
kamesanin 296 Posted September 26, 2014 Share Posted September 26, 2014 MEAT BOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fak je Link to post Share on other sites
mysz 177 Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 meatboj i bachor na wypasiku. a ja tez mam gdzies fanart meatboya nieskonczony, dziex za przypomnienie ;d Link to post Share on other sites
Katrin 22 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ostatnio podziwiałam na Behance, a tutaj jeszcze zobaczyłam jaki progres przeszedłeś. Niesamowite! Link to post Share on other sites
Coyote 834 Posted October 4, 2014 Author Share Posted October 4, 2014 natas jup nienarzekam :D kamesanin best game ever! myszmitbojów nigdy zamało dawaj katrin dzięki! nowy husar Link to post Share on other sites
Guest cichy0199 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Jedyne co mi się nie podoba to tło za husarami i ten koń z pierwszego planu po prawej stronie wygląda jakoś dziwnie :P ale ogólnie to jest spoko Link to post Share on other sites
Rozpu 364 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 trzeba się długo zastanawiac, żeby wyczaić że za husarami jest tu jakaś góra, troche jest rozmyta nie tam gdzie powinna. no i mam wrazenie, że nigdy nie robiłeś porządnego studium konia, mimo że wciskasz je wszędzie :P Znowu ci się nóg nie chciało sensownie Link to post Share on other sites
Guest DanielNiszczota Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Rozpu już mnie *****iasz.nic nie potrafisz a wszędzie korekty. weź rób swoje a nie pouczasz lebszych od siebie. moim zdaniem bardzo fajna pracka i nie ma się co czepiać Link to post Share on other sites
Guest DanielNiszczota Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 ooo dostałem nie Link to post Share on other sites
Igi 204 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 E tam fajna pracka jest :) Jedyne co mi się nie widzi to tło bo ta góra po prawej wygląda jakby była z zupełnie innej perspektywy. Odczytuje to tak, że leżymy sobie na brzuchu albo kucamy i patrzymy się na husarzy więc wg mnie tylko ta po lewej by wystarczyła. Skąd wiesz który gość ma nieść którą flagę i w ogóle skąd bierzesz refki do strojów, formacji itp? Link to post Share on other sites
nicponim 496 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 fajny klimat, ale Rozpu ma stety/niestety racje. Anatomia koni siedzi totalnie, wygladają jak kucyki z dziwnymi odnozami, tak samo usadzenie postaci na koniach. Perspektywa powietrzna gubi się tam na tej gorze, przez co czyta sie płasko. Ale klimat fajny;] pzdr! Link to post Share on other sites
Azbesty 169 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Co jak co ale anatomia konia naprawdę jest słaba ^^ Link to post Share on other sites
Rozpu 364 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 (edited) Danielu mój ty kochany, ja pisząc te wszystkie uwagi je sobie utrwalam i potem staram sie je u siebie zastosowac, inna sprawa ze miedzy wiedzą teorytyczną a zastosowaniem musi minąć sporo czasu i praktyki, nie pisze tego wszystkiego tak o, bo jestem przekonany że umiem lepiej, czy złośliwy. poza tym to prawda xd no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła edit: i ode mnie nie dostaleś "nie" tylko "na fronta" zeby nie bylo c: Edited October 5, 2014 by Rozpu Link to post Share on other sites
pumax 184 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła haha ten fragment mnie rozbawił bardzo :D Włażenie do tyłka ostatnio zbyt często ogółem na fb widzę xD A nad anatomią koni faktycznie super by było gdybyś więcej popracował, jeżeli chcesz je częściej w pracach używać. :) Link to post Share on other sites
Tomasz G 267 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Rozpu to wredna, złośliiwa świnia, nic wiecej;p. Tak serio to masz racje Rozpu. Mimo to praca ma charakter ,klimat i jest świetna. "no i od tego jest max żeby ludzi ochrzaniać zamiast sie bawić we włażenie do tylka bez mydła" Jasne, każdy powinien pisać co uważa. Jedna szkoda,że tych wymiataczy na maksie, biorących udział w korektach jest coraz mniej. Albo ja mam takie odczucie. Link to post Share on other sites
Rozpu 364 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 tomek mnie juz troche poznal ;d pumax - na fb to w ogole jest taka zgraja dzieciarni ze mi sie szkoda wypowiadac. każde gowno dostaje tam 50 komentarzy "piekne" "ładne" "niesamowite" "wzruszające" "pierdzące" a ktoś kto da choćby najbardziej ubraną w słowa korektę, nawet jesli zrobi overa, to uslyszy tylko "przestan sie czepiac, to moj STYL" albo "oho widze ze ktos tu "lubi" być HEJTEREM AHA...? dobra :/// Nara!!11 fejspalm fejspalm". to wlasnie wyróznia maxa, ze tutaj ludzie sie chca uczyc, a nie tylko slyszec pochwaly Link to post Share on other sites
zerocool-wolomin 75 Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Koniki małe i wąskie bo szlachta rozpasana ;) Bardzo fajny żywy i wyraźny kolor. Posiedzieć nad tym jeszcze trochę i będzie miód. Link to post Share on other sites
mysz 177 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) ja bym widział tych dzielnych husarzy na traktorach. i nie byłoby problemu z anatomią koni ftedy.. tak wogle to co do koni to mogła zajść pomyłka Edited October 7, 2014 by mysz Link to post Share on other sites
Rozpu 364 Posted October 8, 2014 Share Posted October 8, 2014 mysz, właśnie zostałem twoim fanem Link to post Share on other sites
Recommended Posts