telthona 486 Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 (edited) Po niezwykle długaśnej przerwie wypadałoby odswieżyć teczkę ;) nic nie wgrywałam i nie komentowałam bo miałam przeprowadzkę, potem pracę, a od przeprowadzki nie mam internetu i jakoś tak zeszło. Na początek pokazuje Wam naświeższą pracę, która może będzie poczatkiem cyklu: Dla ciekawskich: stepy ;) krok po kroku - klikac! Oraz ćwiczonko na design fryzur. Noiprox sie śmiał jak mu to pokazywałam w trakcie robienia, że znalazłam sobie ćwiczenie po to, bym mogła rysować dużo twarzy :) Muszę przyznać że robienie tego sprawiło mi dużo frajdy, i polecam takie ćwiczenie naprawdę każdemu :D PS: dobrze znowu Was widziec ;) PS2: co do fryzur; z pewnością niektórzy mogą sie dopatrywaćjakichś sławnych postaci czy to z reala, czy to z komiksów czy to z gier ;) inspiracje były świadome, to naprawde takie ćwiczonko dla zabawy było :D i dla przećwiczenia rysowania wlosów oczywście XD Edited August 5, 2010 by telthona Link to post Share on other sites
noiprox 94 Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 (edited) Świetnie wyszła ta elfica, ale jej prawa dłoń wyszła tak jak na jednym z poprzednich etapów, szkoda że jej bardziej nie wykończyłaś - pas wyszedł świetnie razem ze zdobieniami, a pierścień wygląda jak kawałek skórki od cytryny. I nunchaku z jednego ze stepów wyglądałoby chyba lepiej przy takim ułożeniu ręki niż kanciaty sierp :D Świetnie za to wyglądają te pióra przykrywające to co muszą - no ********* są. Mimo że to kilka plam, w niektórych miejscach tylko dodałaś szczegóły, ale super wyważyłąś tam detal. Niestety w przeciwieństwie do ... no tego co ma w lewej ręce ^^ Ale ilustracja jest fajna, a tło wygląda lepiej niż w jakiejkolwiek Twojej pracy! postępy:> I buty - och ach, super wyszły:D A fryzury - świetne ćwiczenie, eh :D do tego tak krótko Ci zajęło. Fajnie - szybko, dużo i urozmaicenie! Do tego każda twarz ma zupełnie inny charakter :D Mój faworyt to oczywiście wciąż pierwsza fryzura, wytrzymaj w niej jeszcze trochę, hyhy ;* Wybacz kochanie ale blond kolorystycznie zupełnie Ci nie wyszedł, w przeciwieńśtwie do innych... :D no ale co się dziwić, po raz pierwszy go rysowałaś. Coraz bardziej głupio mi tak patrzeć na to jak fajnie sobie ćwiczysz, a ja nie robić nic T_T No ale, może się w końcu zmuszę Edited August 6, 2010 by CzAk1 Link to post Share on other sites
Uriel 64 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 coś ni w pozie tej elfki nie gra, fryzurki boskie :) Link to post Share on other sites
ICE 370 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Salon fryzjerski pierwsza klasa! Pokusilem sie i kliknalem na step by step elfki, smialo powiem, ze pierwszy i3 krok byly najlepsze, mialy w sobie to cos, co zostalo zatracone w procesie. A i ten topor, czy ew miecz fajnie zbalansowal ta poze. Obecny sztylet wydaje sie wstawiony na sile. Milo cie znowu widziec Telcia, welcome back! : ) Link to post Share on other sites
chudek 43 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 ta pani ma ciekawe wykonczenia ale poza wola o pomste do nieba, wyglada jak marynarz po beczce rumu na statku w czasie sztormu ;) naprostowałem ją mniej więcej z nogami musisz powalczyc ;] Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 NO niestety pani Elf ze swym pierzastym przyjacielem...wygląda dziwnie ^_^ Nóżki jej się dziwnie rozjechały i zgadzam się z przedmówcą.... Jeśli chodzi o fryzurki... To również polecam ćwiczonko. Fajnie Ci to wyszło. Fajno, że każda twarz wygląda inaczej i ma inny charakter :) Ja się zawsze męczę z damskimi fryzurami :P Polecam Katalogi Fryzur...takie jakie czasem można znaleźć u Fryzjera :D Link to post Share on other sites
lordbiernac 200 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Zdecydowanie stepy nr 3 i 5 są najlepsze jeśli chodzi o nogi elficy. Teraz wygląda, jakby była postacią z jakiejś platformówki i miała takie śmieszne równoległe nogi, żeby dało się nią chodzić (nie wiem, czy wiesz co mam na myśli;)). A tu drugie skojarzenie;) mam nadzieję, że się nie obrazisz... Link to post Share on other sites
Swiezy 84 Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 no no świetna praca ;) jak mogę dostać numery do kilku które mi się najbardziej podobają?:) te najbardziej hardkorowe są najlepsze uwielbiam ostatnio taki wyzywający styl ;) Link to post Share on other sites
twi 12 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Świetny pomysł z fryzurami :) Link to post Share on other sites
vrocker 96 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Super ćwiczenie, na fajnych buźkach i nie są takie same:D Link to post Share on other sites
oDD 37 Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 te ostatnie główki/fryzury bardzo fajne Link to post Share on other sites
Piret 105 Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Super teczka, oglądając Twoje prace i jeszcze kilku innych osób mam niesamowitą motywację do pracy i rozwijania umiejętności :) z niecierpliwością czekam na więcej. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
telthona 486 Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 (edited) Witam po długiej przerwie :P Mam strasznie dużo nowych materiałów do wgrania, ale większość wolę wykończyć zanim ją pokażę, więc na razie taki luźny w sumie speedzik. PS: dziękuję za poprzednie komentarze i przepraszam ze na nie nie odpisywałam, ale nie było mnie prawie całe wakacje przy komputerze :) np. over LordBiernaca mnie totalnie powalił na ziemię ;))) a i poprzedni speedzik, nie wiem czy gdzieś pokazywałam tutaj :P Edited September 12, 2010 by telthona Link to post Share on other sites
noiprox 94 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 (edited) :> Super że zaczełąś korzystać z innych brushy :D:* Szkoda że nie pokazałaś teraz reszty grafik, bo są naprawdę dobre i widać przy nich że próbujesz nowych rzeczy i się rozwijasz (twarze mniej "Telthonowe" :>), ale może faktycznie fajniej byłoby poczekać aż je wykończysz i będzie większy, lepszy up :> Choć dziwię się że ten pierwszy już pokazałaś, bo on miał być chyba pierwszy w kolejce do wykończenia? :) Nie, papierosa nie pokazywałaś na forum :D Szkoda tylko że dymek nie jest taki bardziej 'papierosowy'. Podoba mi się ten cyan, ale szkoda że pink elephanty nie są bardziej różowe ;> Edited September 12, 2010 by noiprox Link to post Share on other sites
pirx 99 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Cieszę się że znów będę mógł podziwiać twoje prace :) Przez to że się dopiero uczę, będę wam tylko przytakiwał ;) btw. Mogłabyś mocniej zaznaczyć ten dym. (taka mało ważna uwaga) Z Mocą, Daniel. Link to post Share on other sites
Swiezy 84 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 no ciekawie. Link to post Share on other sites
Ryjówka 14 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Te co wrzuciłaś, naprawdę super. Zawsze mnie inspirują do pracy, więc nie mogę się doczekać kolejnych! Link to post Share on other sites
CzAk1 713 Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Z mordy te postacie bardzo. :) Drugi speedzik szczególnie przypadł mi do gustu. Oczy super. Pozdro Link to post Share on other sites
telthona 486 Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 WOOOOOAAaaaaaaaa :P Ale mnie tu dawno nie było...! Aż w stawach mi strzyka, jak zajrzałam do teczki :P No dobra, co by było troche inaczej, wgrywam same traditionale :P Szkice lepszej i gorszej jakości. Starsze i nowsze :D Link to post Share on other sites
noiprox 94 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Agh... XD No to nadrobiłaś zaległości za jednym zamachem :D Z tymże przy takim układzie ciężko powiedzieć które rzeczy najbardziej przypadły do gustu... :D Pewnie czymś w stylu: "plik drugi, kolumna 2, wiersz 1"? ;) Świetnie że pokazałaś się od strony innej niż rysowanie panienek - bo moim zdaniem potworki i maszkarony wychodzą Ci to naprawdę super, a miejscami nawet lepiej niż ludzie :> :* Czaszki super! Choć, na traditionalach się nie znam, ale chyba nie trzeba być kucharzem żeby móc powiedzieć że zupa smaczna... :D Link to post Share on other sites
SBT77 165 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 !!! Czad, rewelacja! Link to post Share on other sites
emmilius 98 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Thelcia... weź tak trochę z tych tradycyjnych do swoich DP przerzuć. Mam trochę wrażenie że dwie osoby to malowały (Twoje DP i trad). Ogólnie wylewam wiadro lukru =]. Link to post Share on other sites
leszek_lenia 117 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 te zombiaki zaraz po smokach sa git. a tak pozatym to tradycyjnie znacznie lepiej sobie poczynasz. jest w tym to cos czego brak w digitalach ;) Link to post Share on other sites
xmichalinx 10 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 samo dobro w tych pracach Link to post Share on other sites
KhazadThard 38 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 u łaaa...:D Link to post Share on other sites
Recommended Posts