empik 10 Posted April 10, 2004 W jakie gry gracie i jakie polecacie?? Ja obecnie gram w Lord of the Ring War of the ring-polecam Share this post Link to post Share on other sites
everyman 60 Posted April 10, 2004 hmm w ostatnim czasie gram juz mniej... co nie oznacza ze nie gram wogole... bo w wolnych chwilach pykam obecnie w \"Wolfenstein - Enemy Territory\" -> swietna DARMOWA gierka na neta... nie bede nic o niej pisal bo za duzo tego by bylo ;-p... POLECAM pozdro Share this post Link to post Share on other sites
empik 10 Posted April 10, 2004 co jest tylko everyman gra w jakies gry?? Share this post Link to post Share on other sites
Lucas 231 Posted April 10, 2004 Teraz już prawie w ogóle nie gram, i dlatego, że nie mam czasu i dlatego, że trochę słaby sprzęt mam, żeby sobie w jakieś fajne nowe gierki pograć. Jeżeli gram, to zazwyczaj w simy lotnicze (War Birds po sieci :) ) i ścigałki. Share this post Link to post Share on other sites
Myszek 10 Posted April 10, 2004 Ja tam lubie czasem zagrac w q2 albo q3 :), czasem tez colin 2 albo unreal tournament 1 Share this post Link to post Share on other sites
blood_brother 75 Posted April 10, 2004 Ja z reguły nie gram, ale jak już cos włączę to albo coś z FALLOUTa albo coś z sagi Wrót Baldura. Pozdro Share this post Link to post Share on other sites
sanki 225 Posted April 10, 2004 a ja obecnie gram w sw: kotor, beyond good & evil obie swietne, oprocz tego fajny byl nowy prince of persia i grywam jeszcze w quake\'a 1 i counter-strike\'a po sieci. no i nie ma to jak klasyka, co jakis czas zapuszczam sobie jakis old-school i wracam myslami do dziecinstwa :] Share this post Link to post Share on other sites
empik 10 Posted April 10, 2004 chetnie bym sobie zagral w nowe pince of persia ale mam kompa za slabego:] Share this post Link to post Share on other sites
sikham 10 Posted April 10, 2004 pro evolution soccer 3 pozycja no1 na PC toca race driver nascar racing a nie na pc to GT3 i Burnout 2 :D Share this post Link to post Share on other sites
empik 10 Posted April 10, 2004 pro evolution socer swietna giera a szczegulnie grafa ale jakos te chopki dziwacznie biegaja Share this post Link to post Share on other sites
Bzyku 52 Posted April 10, 2004 Ostatnio tylko UFO:alien invasion :). Czekam tylko az chlopaki dorobią multiplayera..... http://ufo.myexp.de/ Share this post Link to post Share on other sites
sikham 10 Posted April 10, 2004 Originally posted by empik pro evolution socer swietna giera a szczegulnie grafa ale jakos te chopki dziwacznie biegaja ;/ napewno 1000 razy lepiej niż w konkurencyjnym syfie jakim jest fifa \"tfu\" :] Share this post Link to post Share on other sites
MF 470 Posted April 10, 2004 Enemy territory RULEZZZ... Everyman na jakich serwerkach grasz i pod jakim nickiem :D?? ... Trzeba kiedyś duelka zagrać :C ... :D Co do innych gier to Far Cry powala swoją grafiką :D... PIKNE, tylko że ma spore wymagania :/... Share this post Link to post Share on other sites
Falcrum 103 Posted April 10, 2004 3 najlepsiejsze gry w jakie grałem/gram: 1. Total Annihilation (RTS Wszechczasów !!) 2. Homeworld 1-2 ( 2-jeczka jest boska !!) 3. SimCity 3000, 4 ( w 4 + dodatek właśnie gram :) ) Jest jeszcze dużo innych gier, które lubię, ale te 3 serie są najlepsze :D Polecam Soldata (polska gra; połączenie wormsów z CS i Q3 :] ) www.soldat.prv.pl Pewie jeszczeby bylo więcej moich ulubionych tytułów, gdyby nie fakt, że postadam slaby sprzęt....:| Pozdr Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek 10 Posted April 10, 2004 Ja ostatnio malo gram, bo sprzet nie wydala (do wakacji, hehe), ale kiedys to maniakalnie Q3 i Starcraft. Obecnie czekam na Premere Painkiller\'a :), bedzie jazda. Pozdrawam Share this post Link to post Share on other sites
chveti 224 Posted April 10, 2004 a ja sobie przeszedłem wczoraj splinter cell 2 :D polecam ale tylko osiem plansz:-( Share this post Link to post Share on other sites
mkk3a 70 Posted April 10, 2004 tak ogólnie to grywam w FPP, ale ostatnio nie mam żadnej nowej ;( od czasu do czasu (co kilka dni) pocinam nieco w QUAKE III ARENA Share this post Link to post Share on other sites
empik 10 Posted April 10, 2004 sprintel cel jest wogule juhowy nie dosc ze nie jest taki swietny jak go zapowiadali to jeszcze tylko 8 plansz kanal Share this post Link to post Share on other sites
Nimrod 10 Posted April 10, 2004 Do niedawna byłem zażartym fanem Europy Universalis 2, Cywilizacji jak i Championship Menagera 3 (wersja 4 strasznie mnie zniechęciła), a jako że wszystkie 3 wyżej wymienione gry to straszliwe zjadacze wolnego czasu, którego ostatnio mam niewiele lub wcale, nie gram w nic :(. Ale polecam te tytuły pierwsze dwa jeżeli ktoś lubi dobre strategie, a ostatni dla fanów piłki kopanej i gier ekonomicznych. Share this post Link to post Share on other sites
Orion 10 Posted April 10, 2004 UT 1, Fallout 1,2. Old school rulezzz :D Share this post Link to post Share on other sites
Monster 10 Posted April 10, 2004 Uznaje tylko 6 gier (w takiej kolejności): 1. Mafia - genialny klimat i scenariusz (najlepsze ze wszustkich gier w jakie grałem), na zawsze mam w pamieci historie Tommiego Angelo. 2. Metal Gear Solid2 - scenariusz (!!!), wykonanie, animacja - zajebioza. Do sterowania sie przyzwyczailem od razu. 3. Baldur\'s Gate (pierwszy) - nie trzeba nikomu przedstawiać. 4. Counter-Strike - gdy mam ochote na coś sieciowego. 5. GTA: Vice City - miodzio klimacik, scenariusz też nienajgorszy. Hehe uwielbiam lata 80-te i Miami :D 6. Colin McRae Rally 3 - uwielbiam jeździć. Nawet jeżeli każą mi jeździć w mistrzostwach tylko Focusem. Share this post Link to post Share on other sites
Batou 10 Posted April 10, 2004 Moje ulubione gry: Test driver 1 Północ Południe Last Ninja Gunship 1 i 2000 Cannon Fodder (dzięki Tiger za przypomnienie :) ) Frontier fe ************ (to nie gra... to cud :D ) Privater 1 ** Syndicate 1 i 2 ** Return Fire 1 Big red racing Mechwarrior 2 ** (KLIMAT, którego nie miał już żaden kolejny mw) Interstate 76 *** (kultowa dla mnie gra) Half-life * Rollcage 1 *** (historia... aż łezka się kręci :) ) Hitman Carmageddon 1 ; 2 ; 3 itd. Unreal Tournament 1 Jagged Alliance 2 ** Need for Speed 1 ; 4 ; 5 ** Fallout 1 i 2 *** (rgp nie mające sobie równych) Homeworld 1 Jedi Outcast Metal gear solid 1 ** Final fantasy 7 ** Morrowind * ił-2 Earth 2150 ** (najlepszy według mnie rts, i do tego made in pl) AvP 1 i 2 * (jedynki się autentycznie bałem) Prince of Persia 1 i Sot GTA 1 ; 3 Mafia *** (klimat i scenariusz) Max Payne 1 ** Live for speed ** (najlepsze wyścigi samochodowe) Americas army ** (świetna gra online, taktyczna, drużynowa... fps) Share this post Link to post Share on other sites
Cpt.Obvious 382 Posted April 10, 2004 Franko The Crazy Revenge Crazy Football Vroom Cannon Fodder FF7 Share this post Link to post Share on other sites
Bzyku 52 Posted April 10, 2004 To jeszcze raz ja :) PANZER GENERAL III Battle isle : The andosia war UFO wszystkie wersje Red alert 2 Starcraft Warcraft I i II no ale najbardziej z tych to trzy pierwsze kocham strategie turowe a dokladniej wojenne :D Share this post Link to post Share on other sites
Orion 10 Posted April 11, 2004 No no Batou :) Big red racing, Mechwarrior 2 Interstate 76. Stara szkoła rządzi :D Share this post Link to post Share on other sites