Dalamar 46 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Battlefield 3 na multi. Czemu to nie CoD ktoś zapyta? Bo za free do karty dostałem, to nie narzekam. W każdym bądź razie gra się naprawdę przyjemnie, szczególnie na premium jest masa zabawy, dali trochę fajnych trybów. Jeśli ktoś gra, to zapraszam. Można mnie znaleźć przez nick "Werminard". No i polecam Assassins Creed 3, zawsze jest przyjemnie sobie pomordować dla rozluźnienia od rozkładania siatek :) Link to post Share on other sites
tr3buh 524 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Grał już ktoś w dead space 3? to prawda że zrobili z tego zwykłą strzelankę? Link to post Share on other sites
sly 574 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 [ ] [ ] [ ] Minecraft [ ] [ ] [ ] [sphax HD texturepack daje radę] Link to post Share on other sites
EthicallyChallenged 1,251 Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 SpecOps: The Line - ta gra jest dla strzelanin tym, czym Wiedźmin 2 jest dla RPGów Fantasy. Nareszcie wojna podana w sposób dojrzały, a nie jak fantazja nastolatka a'la CoD. Trup ściele sie gęsto, strzela sie fajnie, grafa wygląda spoko, muzyka wymiata, ale to dla historii i doznań duchowych należy w to zagrać. The Cave - ja p... ale arcydzieło! Twórca serii Monkey Island raczy nas wspaniałą, śmieszno-mroczną podróżą w głąb niepokojących zakamarków ludzkiej duszy. Pięknie wygląda, można pograć nawet w 3 osoby na raz (ja gram ze swoją lepszą połową i jest przednio) a klimat taki, że niech Tim Burton się schowa. Link to post Share on other sites
etched headplate 24 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Ja polecam Hotline Miami. pikselowate 2D z kamerą z góry wzorowane na starą grę, klimat lat 80, świetna muzyka, klimat ogólnie pachnie filmem DRIVE na kilometr. Dużo sie zabija. Jest trochę błędów technicznych ale dawno sie tak nie bawiłem. Link to post Share on other sites
Rotcore 339 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Jagged Alliance 2 + Unfinished Business ------ classssssic! ;P Link to post Share on other sites
Paveu69 94 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Nie grajcie w Aliens: Colonial Marines... Link to post Share on other sites
JmTm00 127 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 Ja na nowo zaczynam przygodę z System Shock 2, trzeba tylko wygenerować więcej czasu :( Link to post Share on other sites
asblaze 254 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 I am Alive :) - podobał mi się klimat ... niestety - brak czasu :( Link to post Share on other sites
grass 430 Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Alien Colonial Marines - gniot Dead Space 3 - gdzie klimat z 1 ja się pytam Link to post Share on other sites
jacenty 74 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Crysis 3 dla mnie rewela .Nie spodziewalem sie ze sie tak wciagne .Dla mnie na rowni z batkiem 3 chociaz rozgrywka zupelnie inna. Tryp Hunter moc! Link to post Share on other sites
porti 153 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 hedgewars :) stare dobre wormsy w wersji open source. polecam Link to post Share on other sites
ezils 145 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Zacząłem grać w Crysisa 3 i powiem szczerze, ze gra b. dobra. Nie rozumiem tych negatywnych opinii. Póki co gram na singlu i sporo frajdy jest. Nie biegne jedynie od pkt A do B, a staram się przechodzic misje na wiele różnych sposobów. Polecam :) Graficznie miazga, ale to pewnie już każdy wie. Fanom PS3 polecam Uncharted ;) Link to post Share on other sites
jacenty 74 Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Ja tez nie kumam hejtu na temat Crysis 3 .Ja nadal nie moge oderwac sie od multi. Link to post Share on other sites
grass 430 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Tomb Raider - moja ocena 9/10 naprawdę rewelacyjna zabawa :) Link to post Share on other sites
rozpruwacz 43 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 skonczylem MASS EFFECT 3 - K***** ale bajer! Link to post Share on other sites
Paveu69 94 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Mass Effect też przeszedłem całą trylogię - rewelacja! Tomb Raider też jest na mojej liście, tylko nie wiem, czy grać po polsku, czy w oryginale? Grass, jak Ty grałeś, PL? Jeśli tak, to co, daje radę to tłumaczenie? Link to post Share on other sites
Lucas 239 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Tomb Raider - moja ocena 9/10 naprawdę rewelacyjna zabawa :) A powiedz proszę jak tam z wymaganiami sprzętowymi? Na jakim sprzęcie grałeś i jak ci to śmigało? Generalnie w ogóle nie śledzę nowości na rynku gier i stąd nie mam specjalnie rozeznania w sprzęcie i ich możliwościach ale jako wierny fan serii z chęcią bym zakupił. Dema niestety nie ma, a mając laptopowe GPU (GTS 250M)ciężko jest mi to odnieść do innych kart opisywanych w benchmarkach czy recenzjach. Link to post Share on other sites
Dalamar 46 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Tłumaczenie daje radę całkiem nieźle dla mnie np w Tomb Raiderze. Świetnie jest zrobiony, jest tu takie wręcz sentymentalne nawiązanie do pierwszych części. Co do wymagań, to z 8gb ramu i kartą gtx 560ti mam max (prócz tych najlepszych włosów, ale one tylko pod radeonami są supportowane). Zdecydowanie mogę polecić. DObra idę kończyć powoli TR xD Link to post Share on other sites
ezils 145 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 ja to na PS3 siekne Tomb Raidera, ale najpierw God of War - premiera niebawem. Link to post Share on other sites
grass 430 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) Lucas - na xboxie :) po angielsku. ps. gra mogła by być dłuższa Edited March 7, 2013 by grass Link to post Share on other sites
Polacco 51 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Kupiłem dzisiaj Rage w Biedronce :) Czy warto wrócić się po Alan Wake? Link to post Share on other sites
tr3buh 524 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 (edited) no jasne, tylko ze gra jest trudna świetne są tekstury, grałem z trainerem tylko żeby połazić po tych fajnych lokacjach Edited March 8, 2013 by tr3buh Link to post Share on other sites
Paveu69 94 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Z tych biedronkowych to polecam Deus Ex! Link to post Share on other sites
ezils 145 Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Dłuższa? Każdy pisze, że +/- 15h, co na dzisiejsze standardy bardzo dużo. Ja pewnie wycisne ostatnie soki z tej gry, czyli wszystkie zadania poboczne etc. Link to post Share on other sites
Recommended Posts