3d-chocolatee 10 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 (edited) Trąbka: 3ds max + vray W świecie 3d raczkuję sobie dopiero od 6 miesiecy, także będę wdzięczna za każdą uwagę :) Edited February 2, 2010 by 3d-chocolatee Link to post Share on other sites
tweety 656 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 witam, proszę o zapoznanie się z zasadami działu i o poprawienie nazwy tematu. Zasady działu znajdziesz tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34648 Link to post Share on other sites
ptaszek 618 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 podoba mi sie ujecie 3 i 4 chociaz minimalnie wiekszy dof by siadl :) Link to post Share on other sites
3d-chocolatee 10 Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 (edited) Dzięki! :) A poza dof...można się jeszcze do czegoś przyczepić? :D Edited February 11, 2010 by 3d-chocolatee Link to post Share on other sites
KaeMS 42 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Mi osobiście tylko pierwsze nie do konca podchodzi. Jakos mam wrazenie, ze ta czesc ... jakkolwiek by sie nie nazywala ... ta, z ktorej powietrze wypychane jest juz z takimi czestotliwosciami, ze jest dzwiekiem ... jest jakby plaska. Zupelnie nie znam sie na instrumentach a juz szczegolnie detych (trabke lubie ale w jazzie poza tym dla mnie to kawal blachy, z ktorej nieliczni potrafia wyczarowac cos pieknego). Poza tym moim zdaniem ladnie i czysto. Poza pierwszym ujecia sa bardzo ciekawie kadrowane. Przyjemny detal. Link to post Share on other sites
3d-chocolatee 10 Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 Dzięki serdeczne :) Pierwsza scena powstała tylko i wyłącznie w celu pokazania całego modelu trąbki, więc w kadrowanie już specjalnie się nie bawiłam. Link to post Share on other sites
RaVirr 712 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Nawet fajne tylko imo za mocno się błyszczy. Pierwszy render nie tego, reszta ok. Dajesz dalej.;) Link to post Share on other sites
3d-chocolatee 10 Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 Coś tam już się produkuje. Robię, co mogę ;) Dzięki! Link to post Share on other sites
Recommended Posts