Jump to content

Błąd na forum? - 2020


SSn4k3
 Share

Recommended Posts

Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak przywrócić wygląd samego forum (nie strony głównej max3dpl),

tak żeby mi się wyświetlało forum na telefonie, w tej uproszczonej wersji (z białym tłem)?

Wcześniej miałem tak ustawione za każdym razem, i chyba niechcący kliknąłem na tryb normalny jak na zwykłej www.

Gdzie to się ustawia?

Mój tel. Samsung Galaxy S3.

Link to comment
Share on other sites

Adku, nie wiem czy problem dotyczy tylko mnie jednak od jakichś 3 tygodni zostaję automatycznie wylogowywany z forum po około 15-20 minutach bezczynności. Sytuacja powtarza się zarówno w mobilnej wersji Chrome'a jak i komputerowej, oczywiście mam włączone zapamiętywanie logowania a problem dotyczy jedynie forum max3d. Możliwe? :)

Pozdrawiam!

Link to comment
Share on other sites

No ja nie mam takich problemów. Ale to jakiś problem z ciasteczkami może. Może wyloguj się (usuń ciasteczka wszystkie związane z max3d.pl). Być może miałeś jakieś stare jeszcze ze starej domeny "www.max3d.pl". To zostało usunięte. W tej chwili max3d.pl dostepne jest po prostu jako max3d.pl (bez www).

Link to comment
Share on other sites

Witam.

 

Probowalem zamieścić obrazek lecz zamiast okna, w którym jest możliwy wybór z pośród wygranych już rzeczy jest okno, gdzie tylko mogę wygrać plik, z tabela formatów i rozdzuelczosci dopuszczalnych do zamieszczenia w poscie.

Link to comment
Share on other sites

Jadę właśnie reexpem i walcze z tym. Niestety muszę przepisać pod mój serwer wszystkie linki ręcznie. Ale jeden problem z błędną stroną poprawiony. Szablony vb mają złe linki pod mobile widzę. Ale to też poprawię.

Link to comment
Share on other sites

podaj link o ktore chodzi? Bo sa ostatnie posty i nowe posty.

edit: ok. w menu. mam. to sa wyniki indeksowanych postow (baza ponad 1.5gb). Ostatnio byly problem z indeksami (przez co byly chwilowe przerwy). To moze byc cos z tym zwiazane. Sprawdze (chociaz u mnie bez problemu dziala teraz)

Link to comment
Share on other sites

Nie wiem czy to błąd czy zamierzona autokorekta ale przy zakładaniu (i próbie edycji) tematu w dziale WIP jego tytuł, który celowo napisałem dużymi literami, został automatycznie zamieniony na małe litery (RWD stało się Rwd). Niby drobiazg ale trochę drażni;)

Link to comment
Share on other sites

Witam.

Od jakiegoś czasu nie mogę zmienić swojego podpisu na forum. NIBY wszystko działa, ale jak już kliknę "Zapisz podpis", pojawia się pusta biała strona i tylko tekst błędu "Internal Server Error". Czy tylko ja tak mam? To samo jest we wszystkich przeglądarkach.

Link to comment
Share on other sites

Mam ostatnio problem z edycją danych na forumku. Chcę zmienić lokalizację, a tu wyskakuję komunikat że "Serwer jest przeciążony i żebym spróbował ponownie". Na forum jest 100 aktywnych urzytkowników w tej chwili i nie sądze aby serwer mulił.

Link to comment
Share on other sites

To pewnie nie błąd, ale nie idzie edytować starych postów we własnym temacie - niby nic, ale wcieło serwis na który wrzucałem obrazki do tematu WIP (potem URL na forum) i teraz jest WIP bez grafik... normalnie dałbym sobie czas żeby to uzupełnić, ale nie mogę edytowac...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We are using cookies. Read about our Privacy Policy