Chico 41 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Pussik - dodaj do Twojego rownania jeszcze atrakcyjnosc, ktora winna byc pierwszym kryterium. :P Ledyr - po prostu brunek w tym wieku tak nie umil :D Link to post Share on other sites
Buła 28 Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Dziękuję za wszystkie komentarze. Budynek jest prosty, bo tak wygląda w rzeczywistości (rozdzielnia stojąca na obrzeżach mojego miasta). Jako następny cel upatrzę sobie coś bardziej skomplikowanego :] Jeśli chodzi o tabliczkę na drzwiach kiosku to coś podobnego było na refce - chodzi o to żeby osobom nieupoważnionym nie przyszło do głowy wchodzić do środka kiosku. Ale fakt, mogłem użyć trochę innego symbolu niż przekreślony, idący ludek :D Link to post Share on other sites
Pumba 12 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Pewnie refce się dobrze nie przyjrzałeś............drobne niedopatrzenie.. wstaw na drzwiczki kiosku tabliczkę: i będzie realistycznie + autentycznie. Link to post Share on other sites
Buła 28 Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 (edited) Witam kochani :D Dawno nic nie robiłem, opierdzielałem się porządnie, ale korzystając z wolnego dnia stworzyłem coś oto takiego: Edited December 30, 2011 by Buła Link to post Share on other sites
Wowoz 15 Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Mogles nieco zwiekszyc intensywnosc speculara, ale ogolnie to wporzo. Link to post Share on other sites
Buła 28 Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 Postanowiłem wymodelować palmtopa leżącego na biurku :D Efekt: Pracka zrobiona głównie w celu dalszego treningu wypalania normalek i robienia speculara na metalu. Renderowane w marmoset toolbag. Link to post Share on other sites
Kruku 25 Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Bardzo sympatycznie to wygląda ;], może mogłeś dodać ździebko faktury na obudowie, prosty filtr noise albo sponge XD Jest ok ale siatki już nie pokazałeś :> Link to post Share on other sites
PIraT 346 Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Mogłeś zabarwic delikatnie blooma bo (biały) strasznie "upłynnia" model. Link to post Share on other sites
Buła 28 Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Witam :D Trochę czasu minęło od ostatniego update'a teczki, ale dzisiaj mam do pokazania coś nowego: Paleciak :D Link to post Share on other sites
Persh 43 Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Świetne, pierwszy raz od dłuższego czasu widzę tak dobrze wykonany model na tym forum. Normalka wypalona po bożemu a i diffuse niczego sobie. W skali od 1 do 10....12. PS: Pokaż jeszcze siatke Link to post Share on other sites
ftorek 44 Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 ano dobry jest - jakies wieksze rendery by sie przydaly, uwagi: - metal na tych wystajacych ramionach - swietnie wyszedl :) - metal pomaranczowej budy - troche slabo - w sensie - wyglada dobrze ale tak jakby to byl brąz albo mosiądz jakiś - a nie jak malowany metal no i jak wyżej: siatka jakaś by się przydała pozdrawiam f. Link to post Share on other sites
Piro 163 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Zazdroszcze Ci tego metalu :-D Link to post Share on other sites
StK Uriziel 31 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 co tu dużo pisać bajka, panie Link to post Share on other sites
PIraT 346 Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Rozdzielczość screenów jak zwykle... robisz to na commodore? Model i text bardzo dobre. :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts