DrSamoZlo 10 Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 (edited) 1. sebx 2. Creative 3. Kingston 4. Thunder 5. Pirat85 6. Dominick 7. luk17 8. Sebastian Ozga Edited August 8, 2011 by DrSamoZlo Link to post Share on other sites
Kingston 10 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 (edited) Wszystko ok, tylko nie rozumiem jednego dlaczego?? niektóre prace były robione ponad czas i nadesłane po terminie zostały do bitwy zaliczone ? Chyba że się mylę to przepraszam Edited August 9, 2011 by Kingston Link to post Share on other sites
Sebastian Ozga 113 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Zaznaczyłem w wątku, że nie czytałem terminu i wstawiam poza konkursem, jeśli już jestem w sondzie to można było to jakoś zaznaczyć. Z drugiej strony speed jest tylko 4 fun Link to post Share on other sites
plasti 575 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Wszystko ok, tylko nie rozumiem jednego dlaczego?? niektóre prace były robione ponad czas i nadesłane po terminie zostały do bitwy zaliczone ? Chyba że się mylę to przepraszam nie jest to zadna nowosc, przejrzyj sobie poprzednei bitwy, trza bylo na poczatku cos takiego zalozyc i napisac, teraz i tak to niczego nie zmieni, zaloze sie ze gdyby seba nie prowadzil to bys sie nie czepial Link to post Share on other sites
Shido 10 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 jak dla mnie, Sebastiana najlepsze ;) i nie ma sie co denerwować :) liczy się praktyka Link to post Share on other sites
Kingston 10 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 (edited) plasti-Nie musiał mówić bo wystawił prace po czasie, więc było to widoczne. Nie zmienia to oczywiście faktu ze Sebastian Ozga wykonał świetna robotę z pomysłem, więc dla mnie także wykonał prace najlepiej. Chciałem tylko zwrócić na to uwagę,ponieważ wydaje mi się to nie taktowne skoro są już jakieś zasady. Dlatego proszę tego nie traktować jako coś w stylu nerwów,oskarżeń,żalu czy też rywalizacji. Edited August 9, 2011 by Kingston Link to post Share on other sites
Sebastian Ozga 113 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Wszyscy jesteśmy tu przede wszystkim po to, żeby sie czegoś nauczyć. np. Sebx - gdybyś dał chamfer po bokach, wizualnie model zrobił by lepsze wrażenie, a światełko troszkę odciąga wzrok od modelu. Creative - wystarczyło ustawić smooth groups - wszystkie krawędzie teraz się zlewają Kingstron, Thunder, Pirat - bardzo fajne modeliki, ładnie wykończone Dominick - j.w., ale Hello Kitty? :D Luk17 - modelik prosty, ale przede wszystkim popracuj nad prezentacją. Co do mojego - góra i dół były modelowane razem, potem podzielone, nałożony shell i skromny detal, tych tranzystorków, rezystorków czy jak to się nazywa jest tylko 4 i kopiowane według refki która w marnym stanie leżała pod ręką, a wszystkie luty to zwykłe sferki złączone w jeden obiekt i na to delikatny noise. Link to post Share on other sites
Kingston 10 Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Sebastian Ozga Zapomniałeś tylko o otworach dla guzików,ekranu na górnej części obudowy Link to post Share on other sites
DrSamoZlo 10 Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Żadna praca nie była robiona ponad czas. Link to post Share on other sites
piotrek6896 26 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 głos na Sebastiana :) trochę abstrakcyjnie :) Link to post Share on other sites
Dominick 6 Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 dokładnie możemy się czegoś nowego nauczyć/przypomnieć sobie ale wszystko 4FUN także powoli kończymy ten temat i czekamy na następny Gratulacje dla Sebastiana Link to post Share on other sites
Sebastian Ozga 113 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Dzięki wszystkim za głosy Link to post Share on other sites
sly 574 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Chciałem tylko zwrócić na to uwagę,ponieważ wydaje mi się to nie taktowne skoro są już jakieś zasady. Zasady są po to by je łamać. Głos na Sebastiana. Link to post Share on other sites
Recommended Posts