RaVirr 655 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Mamy takie czasy, że muszę zapytać (i to całkiem serio)- to jest czyste 2d, 2d wspomagane 3d czy czyste 3d? xD Tak czy owak bardzo fajnie porobione 🙂 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted October 12, 2020 Author Share Posted October 12, 2020 Hej Ravirr :) no wieeem teraz to różnie może być ;D i dzięki ! :) podrzucam wcześniejsze etapy : siekierki photobash na podstawie linearu , skrzynie najpierw szkic na linearcie, potem modelik i na to photoshopie nałożona textura. broń to mix photobashu i szybki modelik jako podstawka w momencie próby ustawienia kosmicznego plecaka XD 😄 2 Link to post Share on other sites
RaVirr 655 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 Ej ale te toporki to chyba nawet bardziej mi się podobają niż w wersji całkiem rysunkowej! Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted October 12, 2020 Author Share Posted October 12, 2020 3 minuty temu, RaVirr napisał: Ej ale te toporki to chyba nawet bardziej mi się podobają niż w wersji całkiem rysunkowej! hahaha czyli w sensie w wersji z photobashem lepsze ? 😉 tak finalnie chciałam spróbować jaka jest moja granica wykończenia czegoś w tej technice . Link to post Share on other sites
RaVirr 655 Posted October 12, 2020 Share Posted October 12, 2020 BOŻE NIE, poszedłem nie tym tropem w myślach 😄 rysunkowe bardziej mi się podobają! xD 1 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 mialam odpisać i tylko emotke dalam (lol) . No to mnie zaskoczyłeś .Myślalam ,że te wygłaskane są lepsze XD ;D a jak ktos zobaczy te szkice to powie ,że weś sie pani schowaj ^^ Link to post Share on other sites
BetiiX 177 Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Te toporki sa super, dawaj tutaj wiecej! Milo widziec taki ruch w teczkach 🙂 p. ta hildowa miniaturka mi sie straszliwie podoba ❤️ 1 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 dzięki wielkie Betty ! 🙂 no właśnie już mi doradzano nie wrzucać tej pracy do folio Xd bo to jest study color z Nicholasa Kole Xd i doszły mnie słuchy ,że ktoś może pomyśleć ,że sobie jego własność intelektualną przywłaszczam,choć też mi sie podoba XD mimo ,że podpisalam je jako color study XD 🙃 więc pewnie jak mi sie teraz przypomniało to usunę Xd Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 (edited) Siemanko ,no jak tak na raty updajtuje XD Efekt kursu z Bożenką Chądzińską o Enviro dla gry 2d/2,5d (Fenomenarium we Wro) . Koncept w photoshopie .Filmik ,efekt, animacje robione w całości w Unity . Bożenka jest świetną prowadzącą i polecam z ręką na sercu 😄 Edited October 14, 2020 by Soulinka12 literówka, za duzy rozmiar pliku jak na jeden post 3 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted October 14, 2020 Author Share Posted October 14, 2020 9 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted November 1, 2020 Author Share Posted November 1, 2020 Te płótno czekało 12 lat na to ,żeby zostać zamalowane XD prokrastynacja level hard 😅 Macie jakieś rady odnośnie malowanie akrylami ? XD 5 Link to post Share on other sites
RaVirr 655 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Bardzo dostojny kotek 😮 1 Link to post Share on other sites
EthicallyChallenged 1,253 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 11 godzin temu, Soulinka12 napisał: Macie jakieś rady odnośnie malowanie akrylami ? XD Taka paleta z mokrym podkładem, która opóźnia schnięcie farb pomaga nie zwariować. Możesz też użyć medium opóźniające, ale to trzeba domieszać za każdym razem, więc już mniej pomaga nie zwariować. 1 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted November 2, 2020 Author Share Posted November 2, 2020 3 godziny temu, EthicallyChallenged napisał: 15 godzin temu, Soulinka12 napisał: Taka paleta z mokrym podkładem, która opóźnia schnięcie farb pomaga nie zwariować. Możesz też użyć medium opóźniające, ale to trzeba domieszać za każdym razem, więc już mniej pomaga nie zwariować. o dzięki wielkie EthicallyChallenged ! no w właśnie widzę nawet ,że na internecie jest jak zrobić samoróbki ;D no to będę szukać gąbki jakiejś ;D noo schną mega szybko .Mi sprawia problem organizacja palety na tacce, ale widziałam fajny kanał o malowaniu tradycyjnym tylko ,że olejami XD Link to post Share on other sites
BetiiX 177 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Moja rada odnosnie akryli i nieuzytych plocien - oddac dzieciom, wykorzystaja w dwie sekundy, a ze skory ladnie sie farby zmywaja 😄 a tak na serio swietnie wyszlo plocienko 🙂 Bardzo podoba mi sie te enviro i miloby zobaczyc kiedys wiecej w twoim wykonaniu 🙂 1 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted November 2, 2020 Author Share Posted November 2, 2020 16 minut temu, BetiiX napisał: Moja rada odnosnie akryli i nieuzytych plocien - oddac dzieciom, wykorzystaja w dwie sekundy, a ze skory ladnie sie farby zmywaja 😄 a tak na serio swietnie wyszlo plocienko 🙂 Bardzo podoba mi sie te enviro i miloby zobaczyc kiedys wiecej w twoim wykonaniu 🙂 hahaha XD Betty nie musiałam oddawać nawet dzieciom 😉 młody sam przyszedł i tylko usłyszałam zgrzyt ołówka na płótnie 🤣 Och enviro to teraz moja miłość XD jak ich kiedyś nienawidziłam tak teraz uwielbiam XD w pracy się mocno spalam z rzeczami interaktywnymi to po robocie obecnie odbijam sobie granie za 4 lata wstecz XD ale pomysł jest świetny ,żeby stworzyć coś nowego. 1 Link to post Share on other sites
Soulinka12 144 Posted December 16, 2020 Author Share Posted December 16, 2020 Hejka , wrzucam Pana Dynia ;D stęskniłam się za postaciami , 4 Link to post Share on other sites
Recommended Posts