cucsoniuss 64 Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 Świerk nie przeginasz z tym podpisem pod postem? Link to post Share on other sites
Aannaa 10 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Bardzooo mi się podobają twoje wizualizacje :) mam pytanie, jakich filtrów użyłeś w photoshopie ? :) Link to post Share on other sites
Kramon 176 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 jak dla mnie za duza aberacja Powiedziała osoba która jak wejdzie się na link z podpisu to ma aberacje taką że w 3D można oglądać pracę. Co do pracy, to ja osobiśćie nie lubię aberacji nie mamy lat 90'tych. :> Link to post Share on other sites
Mulholland 149 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Bardzo ładne, plus za kota :) Link to post Share on other sites
skalpel3d 1,818 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 -koszmarna aberacja -nienaturalnie przepalone -na drugim ujęciu to coś na podłodze to co to jest plastik czy guma na dodatek lewituje, aa na nim się też wywaliło -te krzesełka to niby kogo mają utrzymać na tych drucikach? tu też aa leży -ogólnie aa ci się wyłożyło w wielu miejscach wyłażą ząbkowane krawędzie -miedziany wkład wewnątrz kominka ? i biała tylna ściana?brak promieniowania barwy z kominka na zewnątrz przy tak sporym ogniu powinno być coś widać u ciebie całe ciepło koloru siedzi w kominku -Kuchnia światło całkowicie do poprawki w oknie wybuch atomowy na ścianie lekko zmiękczone cieniowanie, jak się robi coś w bieli to sienie daje super czystej bieli jako kolor tylko coś z zakresu 200-215 szczególnie że nie panujesz nad color mappingien i przepaleniami, nie mówię już o tym czymś za oknem bo to jakaś pomyłka albo wasz żart. To na frontach w zabudowie to co to ma być imitacja skóry bo zasadniczo laminaty nie mają noisa w materiale, a i jeszcz dosyc dziwnie wygląda krawędź od wyspy od strony okna jakaś poszarpana nierówna - ogólnie wnętrza wyglądają tak jak by został zastosowany materiał override na podłodze z gi ustawionym na pełną biel pozabijane naturalne cienie obiektów - jak używasz gotowców to warto w nich poprawić materiały np w kuchni na dzbanku pięknie ci szumi materiał :) + materiały podłogi i okładziny na ścianie przy kominku Link to post Share on other sites
hkropinski 255 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 czy ktokolwiek zauważył, że praca ma już prawie 2 lata?^^ Link to post Share on other sites
DraB 189 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 czy ktokolwiek zauważył, że praca ma już prawie 2 lata?^^ Szczegóły! Link to post Share on other sites
Recommended Posts